HERÄTYS!!!!!!! :D

Niin, kuuluko??!! :D

5.2.2013
riu
riu

Srallalle tsemit koulutukseen! Ihan huippua. Toivottavasti pääset.

5.2.2013
misukka
misukka

Iltoja

Mulla oli tänään se koulutus. En onneksi ihan kauheesti tippunu kärryiltä vaikka en sinne eilen päässykään. Eli taas intoa puhkuen opiskelemassa vielä pari päivää. Ja taas saa CV:hen yhden ohjelmiston IT-osaamiseen. JES!

5.2.2013
misukka
misukka

Iltaa kaikille!

Meillä on ollu aika rauhallinen päivä ja pikku mies on pärskiny ja yskiny koko päivän :S viel ei ainakaa oo onnels noussu kuume eikä meillä muillakaan kyllä ole nuhaa. Kohta mun äiti tulee käymään kattoon poikia ja sitte salkkareiden jälkeen alkaaki iltapuuhat, eli syönnit ja pesut :) täytyy kyllä myöntää, että väsyttää vähän, saa nähä miten yö menee jos on kovin räkänen yöllä tuo pikkunen.

5.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

tuvitus pistähän niitä mustikkamuffineja tännekkii!! Oijoijoi ku kuulostaa herkulta! :P Pulkkamäessä on aina hauskaa, se on kyllä kumma miten siihen ei aikuisenakaan kyllästy :D

Mrsmetalli onneks tässä ei järin montaa tuntia oo ennää sinniteltävänä :D Taasko se poika tekkee hampaita vai mikä ihme sitä valvottaa?

Jermu et kai meinaa mittää criminal mindsia kahtoo??? :D Sie oot kyllä käyny tosi ahkeraan salilla, siihen sitte vissiin oikeesti jää koukkuun kun saa vaan alotettuu? Miun aika ei riitä kyllä sellaseen (koulu, mikä ihana tekosyy :D ) mutta johonkii jumppaan taikka pelaamaan jotakii lentopalloo tms ois kyllä ihana päästä :)

JEEEEE SRALLA! Se koulutus on kyllä niijn omiaan siulle! Mii sou häpi! :) Ja niin oot varmaan siekii ku pääsette siun kotikulmilla käymään :D Se heila ei arvaakkaan mimmosta siun on siellä elellä ilman omaa tukiverkostoo... että jos se pieni maistiainen aiheuttas jotakii ahaa-elämyksiä :D Hih ja tuo siun pojan huomio heilan pippelistä :DDDDD

Tiina täällä ei tuommosia vesikeljä ollutkaan, joten miulta pääsee lumisateella ainoostaan kirosana :D

5.2.2013
riu
riu

Samperi soikoon miten on hiljanen palsta! Missä ihmeessä kaikki on??? Nyt heti tänne lörpöttelemään ettei miun tarvii tehä koulutehtävää! :D

Tää päivä oli pitkä ku nälkävuosi, hyvää tässä oli oikeestaan se että tää on kohta ohi :DDD Mies meni kiekkokouluun keskimmäisen geeniperimän kanssa ja mie tässä keitän punajuurisoppaa... kohta päästään syömään :)

5.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...