Tiistaihuomenta!

Mitäs suunnitelmia muilla on tänään? :)

5.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Jumppailuohjeita sieltä fysioterapiasta saatiin ja pari uutta aikaakin. Mä en vaa muista ollenkaan niitä jumppaohjeita, pää tyhjeni :D esikko oli kuulemma ollu kiltisti ku me oltiin pois ja kattonu kiltisti telkkua, yleensä on kova meno päällä heti aamusta :D kyl huomaa et joku muu oli vahtimassa ku mä.

Riulle kivaa koulupäivää!

Ninnupille mukavaa ikean reissua, mäkään en oo kyseiseen liikkeeseen ikinä päässy käymään :D

Mitkäs viikot emännällä on jo menossa? :)

5.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Huomenta! Ihmeen hyvin vauva nukkui vaikka illalla nukahti vielä myöhään päikkäreille..

Nyt aamusta ei sitte suostunutkaan ku kymmenen minsaa nukkuun päikkäreitä.. Toi meidän eskarilainen on niin raivostuttava! Omaa tahtoa löytyy.. aamulla ilmoitti, että jos ei saa paahdettua leipää niin ei syö ollenkaan.. No, oo syömättä sitten! Eikä se sitte syöny.. huoh... Kohta saa viedä tuon tahtolaisen eskariin ja sitten vauvelin kanssa ruokaostoksille. Illalla olis esikon vanhempainilta yläasteelle siirtymisestä..hui! Aika menee niin nopsaa.. Onneks ite pysyy aina nuorena vaikka lapset vanheneekin :)

Mukavaa päivää kaikille!

5.2.2013
marjaana
marjaana

Huomenta! Meillä flunssa jatkuu pojalla kuumen kanssa ja mulla ilman. Mulle ei koskaan nouse kuume vaikka olisin kuinka kunnon flunssassa. Jossakin vaiheessa yötä ulkoistin itseni pojan sängyn viereen patjalle ja taidettiin jopa pari tuntia saada nukuttuakin.

Tänään ei kyllä tehdä yhtään mitään. Aioin olla hirveän tyytyväinen itseeni jos saan tuon koneellisen pyykkiä korjattua narulta ja silitettyä.

Toivottavasti keisarinnan pikkuinen ei tule kipeäksi!

Ninnupille hyvää ikea reissua! Mä en oon koskaan käyny kysyisessä liikkeessä!

Riulle hyvää koulupäivää!

5.2.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler

Huomenta :)

Kouluunhan se ois mentävä, piru vie. Siellä menneekii sitten taas koko päivä, illalla kotiin ruuan tekoon, pojan kiekkokoulu on illalla ja saunassakii pitäs keretä käyvä. Yhen tehtävän palautus ois tänään, mutta ei mitään jakoja saaha mitä valmiiksi koska aika ei kertakaikkiaan riitä. Noh, ettei kaikki ois ihan arseesta tänä aamuna niin todettakoon hyvänä uutisena kuitenkii että mie oon suunnilleen ajoissa! Ainakii vielä X)

Keisarinna nauttikaahan laatuajasta perheen kanssa :) Kuulostaa aika kivoilta nuo tän päivän suunnitelmat, toivotaan että pienten flunssakaan ei tuosta pahene :)

Ninnup josko sie saisit pikku päikkärit otettuu, olkoon se mies muksujen kaa sen verran :)

5.2.2013
riu
riu

Meillä on 8.15 pienen kanssa aika fysioterapeutille ja mies jää esikon kanssa kotiin siksi aikaa kun sai pekkasvapaan töistä :) saas nähä paheneeko pienen flunssa, eilen alko niiskuttaan mut yö ainaki meni hyvin ilman sen kummempia heräilyjä. Esikkoki nukkuu vielä omassa huoneessa :D muuten varmaa yritän päästä pesutupaan tänään ja pesen tuon vuoren pois ja sitte mennää varmaa myös tohon puistoon sitte ku tullaa sielt fysioterapeutilta :)

5.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...