maanantai-iltaa :)

onhan tää nyt huomattavasti kivempi ku aamu, ollaan kuitenkii  jo 12 tuntii lähempänä viikonloppua X)

4.2.2013
riu
riu

Iltoja vaan.

Me ollaan oltu ilta tässä kotosalla ja esikkoki nukku vaa 1.5h päikkärit ku yleensä nukkuu sen 3h. Mut ei se menoa haitannu, ihan älytön riehuminen yhessä vaiheessa. Vähäks aikaa jakso rauhottua kattomaa pikku kakkosta jopa. Nyt mies syöttää esikolle iltapuuroa ja menee nukuttaan sitte, ite oon sängyssä makoilemassa ja nukuttanassa pienempää. Ei sitä itekää tuu valvottuu tänää kauheen myöhää ku huomenna on pienen fysioterapia käynti ja pitää herätä aikasin, mä en oo kovin hyvä aamuherääjä :D mies jää sitten esikon kanssa kotiin ja saavat nukkuu pidempää ellei esikko könyä itteää ylös samaa aikaa.

4.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Nyt on levinnyt ahteri raahattu töihin.

Urho on nyt syönyt 3 vk estolääkitysaantibioottia siten, että otetaan annos maanantaina ja toinen torstaina, eli 2x/vk. Tällä tavalla elvytellen ollan pärjätty ilman muita kuureja ja itseasiassa lisänä on ollut vain suola, flixo ja montelukasti...vain 2 päivänä ollaan tämän 3vk aikana jouduttu avaamaan henkeä! Vointi on aina tuona antibiootin antopäivänä sellainen, että on juuri puhkeamassa pahaksi, mutta kun saa tuota pitkävaikutteista antibioottia annoksen jo seuraavana päivänä on pienemmällä rohinalla, sitten alkaa lisääntymään ja kun ollaan torstaissa, niin antibiootti tulee kreivin aikaan. Eli ajaa asiansa hienosti. Tosin kuinka kauan elimistöllä menee ennenkuin antibiootti menettää tehonsa, sitäpä ei tiedetä.

Tämä on nyt toinen antibiootti suun kautta otettuna joka enää tehoaa poikaan.

4.2.2013
tyttö
tyttö

Iltoja. Täälläki väsyttää. Ja esikon vinkuminen ketuttaa enempi ku normaalisti. Mun piti lähtee kattoo pakastin, et mitä sieltä löytyy huomiseksi evääksi. Jotain nopeaa. Mut kerkesin jo unohtaa ku piti siivota vesimelonia lattialta välillä. Kuopus viskeli vähän eväitä sinne ja tänne.

Huomenna pitäisi hankkiutua sinne koulutukseen taas. Jäi tämä päivä pois ku ei kertakaikkiaan ehtiny selvittää että mitenkä päin sinne pääsee fiksusti. Eikä oo ruokaakaan huomiseksi lounaaksi. Tuleepahan luonnollinen laihis ku ei o evästä mitä syödä.

Keskittymiskyky on nyt jossain muualla ko läsnä.

4.2.2013
misukka
misukka

mummy joo tämmösinä väsyneinä ketutus-päivinä ei voi kun miettiä että miltä niistä tuntuu jotka joutuu valvoskelemaan joka yö. Voi ei ja mie kehtaan valittaa yhestä päivästä... Kiitos ku palautit miut todellisuuteen :) Ja onneks siekii pääset kohta nukkumaan! Ei oo mahtanu olla työtehot ihan kohillaan tänään :D

Tyttö voi olla kun on noin vetämätön olo että se hemppari on aika alhaalla. No onneks se kohta selviää :) Mitäs urholle kuuluu?

4.2.2013
riu
riu

Iltaapa iltaa..

Käväsin viemäs postiin kortin äidinäidille kun täyttää keskiviikkona vuosia, muuten päivä onkin mennyt kotosalla näpräten kaikkee pientä.

Työpaikalta kuuluu kummia, ja ajatus sinne takaisin menemisestä tuntuu entistä vastenmielisemmältä.. toisaalta esimiesaseman vastuullisuus on ihanaa, jota en kovin helpolla muualla saisi tällä koulutuksella... noh, onneks elokuun loppuun asti ainakin oon pois vielä...

Nuorimmainen nukahti tunti sitten päikkäreille (menny päivän päikkärit ihan pyllylleen), täytyis varmaan herätellä se että joskus nukahtaa yöunillekin...

4.2.2013
marjaana
marjaana

mä koitan pitää itteeni hereillä, oon juonu tänään ehkä 10 kuppia kahvia joista kolme kotiutumisen jälken ja taistelen sohvaa vastaan, jos istun siihen, ni se on kanttuvei.

2,5h ni saa tytön nukkuun ja sit meen kyl samantein itekki. meinasin nukahtaa palaverissa tänään ja muutenki semmoinen olo niinku olis joko laskuhumala tai paha krapula päällänsä. sit aika ajoin mietin et täktäkö pigletistä tuntuu joka päivä ku hänen yöunet on niin vähäiset. omasta valvomisesta onniin pitkä aika ettei muista enää miltä se tuntus.

mul on pyykkipulverit loppu, ah mikä ihana tekosyy! imuripussit voin piilottaa johonki ni on toinen tekosyy ;)

4.2.2013
Mummy83
Mummy83

Eiosaakirjottaa.com

4.2.2013
tyttö
tyttö

Poikki olen minäkin, useampi viikko jo mennyt pinnistellessänää päivät. Tänään pitäs raahautua vielä ekaan yöhön, ei olis kun 2vaan ne tuntuu niin ylitsepääsemättömiltä nyt. Toista päivää nyt henki kulkenut nokan kautta melko mukavasti. Eilen nousi esikolle kuume, tämän päivän ollut reipas ja lämmötön, nyt valittaa palelua ja on ihan flegu, kolmonen valittaa kippokipua, joten jotain mukavaa pöpöä se tähän räkätaudin päälle muguloille pukkkaa.
Keskiviikkoaamuna menen melki suoraan yöstä lääkärineuvolaan, sillon 27+0,saan vihdoin mitattuahempan ja nyt just tuntuu,että voisin saikulle jäädä..virta onniin pois :(

4.2.2013
tyttö
tyttö

miun pitäs tehä ruokaa, noin miljoona kouluhommaa, siivota, pestä pyykkiä, hoitaa lapset ja tiiättekö vaikka ihan pikkasen jutella niitten kaa tästä päivästä. Mutta en jaksa mitään, en siis yhellä tiellä yhtikäs mitään. Maanantait on ihan suolesta. Tosin valivali saattaa muuttuu ilosemmaks kuhan mie syön, ja itteni tuntien nukahan sohvalle siihen perään :D

Mikäs boogie mammoilla on? :)

4.2.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...