Vauvakuumeilua vol. 31

...

4.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Tein uuden keskustelun, kun on jo 100 rajapyykki ylitetty :)

12.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Jemppuli, En viitsi tässä,vielä mitään toivoa elätellä raskautumisen suhteen. Odottelen mieluummin siihen,kun ne olisi myöhässä edes pari päivää,että voisi testin tehdä. :) Uskon,että tämä on ihan normaalia flunssaa ja lämmöt mulla on muutenkin ylhäällä tässä viikkoa ennen kuukautisia aina,niin en uskalla mitään vielä toivoa,etten pety.

12.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Tää ottaa ny jotenki erityisen koville ku ehti melkein puoliväliin asti sen edellisen kanssa. Onhan noita alkupään keskenmenoja ollu enkä mä niitä laske miksikään. Se on hetken pettymys ja uudestaan yrittäen. Mut toi meiän poju puskee mieleen aina milloin mistäkin syystä ja vetää mielen tosi maihin.

12.2.2013
misukka
misukka

Kai se keskenmeno vaivaa aina vaan. Näitä tulee ja menee. Ja nää menkat sen kai aiheutti. Ku jotenki oli jo niin paljo lupaavia oireita ja sit alko monsuunit.

12.2.2013
misukka
misukka

Jaahas. On se kummaa miten tunteet heittelee. Nyt ku vauvalla on lupa tulla ni sit ei vois vähempää kiinnostaa. Toisaalta ei kiinnosta kyllä mikään muukaan. Eilen vai toissapäivänä totesin, et on taas mieliala menossa huonompaan suuntaan. Ja huomaa kyl et on semmonen välinpitämätön kaikkea kohtaan ja itkuherkkä. Ihan kaikki v*tuttaa. Ja maailma on musta.

12.2.2013
misukka
misukka

Ei nyt onnistu listan päivittäminen omalta osalta yhdellä kädellä (imetän täs samalla).. Mut siis joo yk2 olis täällä, kierron pituudesta ei tietoa, saa nyt nähdä kuinka elimistö asettuu..

12.2.2013
marjaana
marjaana

Mäkin tässä oottelen kuukautisia perjantaina alkavaksi. Tulinkin sitten sopivasti flunssaan ja lämmötkin on yli 37. Ärsyttää tämä sairastelu..

11.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Naatiskelkaas Jemppuli oikein kunnolla. Kyllä tuommonen arjen katkaseva breikki tekee kutaa. :)

11.2.2013
misukka
misukka

Vieläkään ei menkkoja näy, eikä kyllä minkäänlaisia tuntemuksia oo :) Kauanko sitä malttais odotella testin kans... Ehkä huomenna haen tai sit jos ihan keskiviikkoon asti odottais :)

11.2.2013
Tumila
Tumila

Tänään pitäs monsuunit alkaa mut vielä ei oo alkanu. Mitään erikoisia tuntemuksiakaan ei oo suuntaan eikä toiseen, paitsi hirvee kiukuttelu. Kauheen flunssan vaan pukkas päälle :/ Odottelen muutaman päivän jos ei oo alkanu niin teen sit testin :)

11.2.2013
Tumila
Tumila

Nonni. Mie pääsen siis yrityskierrokselle numero 1. Ei tärppiny harjoituskierroksella. Menkat alko eilen tosi myöhään illasta eli laskisin mieluummin tämän päivän puolelle tuon alun. Eli tänään kiertopäivä 1/28-30 ja kolmatta yritetään. Jos joku viitsii lisätä mut tuonne listaan.

10.2.2013
misukka
misukka

Itse suurin piirtein tiedän tuosta valkovuodosta ja mahan nipistelystä,että on ovis pian.

10.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Jemppuli,Joo ilmoitti tuo mun miehen siskokin tuossa joulukuussa olevansa raskaana ja oli mulle se ilmoitus kauhea pettymys ja oikeasti teki mieli itkeä siinä ruokapöydässä ja sitten anoppi, vielä kysyi että koskas meillä lapsia meinataan yrittää :/. Se pariskunta on alle vuoden yhdessä olleet ja kun sillä naisella on, vielä ongelmia alkoholin kanssa ja oli raskaana jo,kun oli töissä ollut humalassa. Pelottaa vain mitenkä heidän kanssaan käy ja sen naisen pitäisi kokonaan alkoholin käyttö lopettaa,kun omaa lasta ei kyllä humalassa hoideta.

Ehkä meille tuola ylhäällä, joku ei vielä halua suoda lasta. Toivotaan nyt,että tänne lapsi tulisi alle vuoden yrittämisen jälkeen,mutta ei siitäkään koskaan tiedä. Toivotaan parasta. Mulla taitaa olla nyt se 7 yrityskuukausi menossa,kun heinäkuun alussa 2012 lopetin pillerit ja alkaisi 8 kerta, kun ne kuukautiset tulee. Olen tässä jo oppinut tuntemaan mun kropan jo hyvin,että tiedän etten raskaana ole.

10.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Vähänpä minäkin luulen,ettei tästä kuustakaan raskaaksi tultu. On sellaienn olo.

9.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Ai niin siinä sitten kävi, kurjaa :(

Tuskin tarttee enää itekkään testailla tässä kierrossa, tunnen kroppani jo niin hyvin et tiedän tuloksen jo testaamattakin..menkkoja odotellessa :(

9.2.2013
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Ehtoita.

Tässä just kattelin CSI Miamia ja kohta vois painua punkan puolelle. Ukko liesussa ja mie yksin lasten kanssa.

Tässä kovasti jännään, että alkaako menkat vai ei. Oottelen niitä alkavaksi seuraavina kolmena päivänä. Jos ei näy ei kuulu ni sit toivon ettei niitä tulekaan. Edelliset alko 11.pv ja sitä edelliset 14.pv. Eli jos vois luottaa tohon 28 pv kiertoon ni tänään pitäis alkaa, huomenna viimestään.

8.2.2013
misukka
misukka

Ehtoota kanssa kuumeilijat, mitenkä perjantai-ilta sujuupi?

Mä sorruin aamulla testaileen, dpo 10 ja negaa tietty, fiilis siitä että ei taaskaan tärppinyt, kakka :( Joo joo, pitäis odottaa jne..mutta en jaksa enää odotella, menkkoja korkeintaan..Ei tästä taida tulla mitään vaikka joka kk jaksaa toivoa jollain tasolla, mutta hei tiistaina pitäis alkaa menkat ja yk 18!!!Miksi ei onnaa?? kuka senkin sit tietää mutta, ei kai tässä itkukaan auta..vetäydyn tästä iltapalalle ja nukkumaan, huomenna on päivä uusi, tiiä sitä onko yhtään parempi mutta toivotaan :)

Jemppuli: mikä meininki, täällä peukutan sun puolesta ja tietty muidenkin :)

8.2.2013
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Mielenkiintoinen ilmaus tuo täti :D Voi Jemppuli. Eikö nyt oo kuitenkaan tullu vuotoo? Siis tänään? Älä vielä luovuta. Pienet verenvuodot on ihan normaaleita alkuraskaudessa.

Noista gyneistä tuli mieleeni... Mie oon nyt ihan salettiin ihan typerä ku kyselen mutta ko en oikeesti tiedä. Mä en siis ole tähän päivään mennessä käynyt kertaakaan gynellä. Vissiin pitäis joskus. Papa on otettu pariin otteeseen siinä joukkotarkastuksessa. Mut en siis ole kokenut tarpeelliseksi käydä gyneä morjestamassa. Joten kertokaan viisaammat että mistä näitä asiansa osaavia ammatin edustajia löytyy? Terveyskeskuksesta vai pitääkö lähteä etsimään jostain yksityiseltä puolelta? Olisi siis nyt ehkä asiaa tuommoiselle alapään tutkijalle joka vois kertoo mulle et mikä mussa on vikana ko ihan jatkuvasti hiivatulehdusta pukkaa, tai sellaiseksi tuon kutkan yhdistän. Ja lisäks mulla on valkovuodon määrä jotain ihan järkkyä mutta silti limakalvot on kuivat ku saharan autiomaa ja hiertyy helposti haavaumille.

Eli siis juu. Mistä mie lähen ettimään itelleni gyneä? Ja tulleeko se visiitti kovin kalliiksi?

Mulla oireita kehittyy lisää. Nassuun on ilmestynyt finni. Mulla ei naamaan ole tullut finnejä sitten teinivuosien kuin raskaana ollessa. Ja mies nappas aamulla kevyesti nännistä kiinni, ni meinasin ulvoa ku teki kipeetä. Etoo satunnaisesti ja satunnaisella voimakkuudella.

8.2.2013
misukka
misukka

Mä tänäään pitkästä aikaa heräsin ennen seitsemää,kun vein kihlatun auton huoltoon,kun mies on töissä tampereella. Kävin sinä odottamisaikana vähän shoppailemassa ja sen jälkeen menin kaakaolle. Meni kyllä mukavasti tämä aamu,kun ei tullut nukuttua niin myöhään ja pihallakin vielä valoista :)

7.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

munkkipossu lääkäriin, mars. Siellähän se sitten selviää. Mut oonko mie ymmärtäny oikein ettei kysta olis mitään kovin vaarallista? Kunhan siis hoitaa pois. Kurjaa tommonen kipuilu.

Jemppulilla tosiaan heittää ny lämmöt. Pidetään peukkuja et muutaman päivän sisällä tulisi se lussa. Pidähän pari päivää väliä testailussa. Koskas sulla piti menkat alkaa?

6.2.2013
misukka
misukka

Meilläki on nyt "harjottelukierros" menossa. Jos nyt nää mun pahoinvoinnit merkkaa sitä et heti tärppi ni ei tarvii alkaa ees yrittää varsinaisesti. :) Mut onpahan naatittu...

6.2.2013
misukka
misukka

Ottakaa ny hetki harjotuksen kannalta. Oottelet että joko tulee kunnon menkat tai sitten ei ;)

6.2.2013
misukka
misukka

Pelargoni; mulla oli ennen kuopusta Mirena-kierukka ja kaks päivää vuoti sen jälkeen ja sittenhän mä jo raskauduin :)

Kyllä toi ajatusten pomppiminen on ihan normaalia, tai ainakin yleistä.. itelläkin on koko ajan hirvee vauvakuume, haluaisin niin vielä kokea kerran sen kaiken, toisaalta hirvittää se miten jaksais kahden pienen, kahden esiteinin ja yhden teinin kans.. ja kuinka paljon helpompaa elämä olis nyt jos lapsiluku jäis tähän, vois jatkaa töitä ja koulua.. mutta kuitenkin se vauvakuume on niin voimakas, että ihan sattuu..

6.2.2013
marjaana
marjaana

Mut kyllä se halu saada vaavi pukkaa pintaan ainakin joka toinen päivä.

6.2.2013
misukka
misukka

Tiiäkkö pelargoni. Musta tuntuu et noi mietteet on ihan normaaleja. Tai ainaki mä toivon niin. Koska mulla oli suorastaan pakkomielle siitä vauvasta. Ja nyt ku annettiin lupa tulla ni pakkomielle kaikkos sen siliän tien ja tilalle tuli just epäröinti et onkohan tää ihan viisasta kuitenkaan. Ihan saleen jos plussa napsahtaa ni sit ois jo valmis perumaan koko jutun :D

6.2.2013
misukka
misukka

Onnea nasulle!!

5.2.2013
Tumila
Tumila

Onnea nasu!!

5.2.2013
palu84
palu84

ONNEA nasu!

Mulla iski taas paha olo ku lähin sieltä koulutuksesta kotia päin. Joko tää on vatsatauti tai sit jotain ihan muuta... Kauhee kaasutus mut siinäpä se.

Ja taas etoo.

5.2.2013
misukka
misukka

Hirmusti onnea nasu ♥

Voi kun itekki sais..mutta joteski tuntuu ettei taaskaan tärppi, oireet kadonnu ei mitään enää :( Lääkärillä kävin taas ja laittoi minulle taas verikokeisin, en tie mitä mahtaa nyt etsiä..epäili minulla uniapneaa kun kilppareissa ei ollut mitään vikaa, väkisinkö se koittaa musta vikaa etsiä? No jää nähtäväks...

Mikä meininki jemppuli? Koska uutta testiä?

5.2.2013
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Onnea nasu!

5.2.2013
marjaana
marjaana

Mie tein aamulla taas testin ja negahan se oli. Oishan se kiva tietää missähän ne menkat viipyy kun viimeks oli marraskuussa :) On miula joskus ollu pitkä väli menkoissa mut ei ennen näin pitkää.

5.2.2013
palu84
palu84

Tällä meijän ystäväpariskunnalla on oma mökki siinä jossain rinteitten vieres, saa kuulemma vaan laskee hisseille :) ite oon käyny Levillä viimex 15v sitte :)

5.2.2013
Tumila
Tumila

Pitkästä aikaa taas täälä. Ei oo tullu käytyä ku lapset sairastanu jotain helekutin ykätautia sillee tyyliin joka toinen päivä. Koko ajan saanu miettiä onko kipeenä vai ei :( No mutta nyt taas täälä kuitenki :) Peittoja on heiluteltu taas, ens viikolla pitäs monsuunit alkaa ja toisaalta ei haittaa vaikka alkaaki. Saatiin miehen kans ilmainen Levin reissu 5 päiväx ja yx kaveripariskunta lähtee mukaan niin tietää et sielä tulee vähä kuppia otettua (ei tietenkään mun jos ny paksuna oisin) niin tosiaan saa sit ottaa rennosti sen reissun jos ei paksuna vielä olla. Lapset jää kotiin mummin kanssa. Tää on meijän eka reissu kavereittenkaa joka tehdään joten senki takia olis ihan kiva jos vois olla siinä menossa mukana normaalisti :) Oon kaveriporukas tunnettu siitä et aina ku jotain tälläistä on ilmotan et oon paksuna eikä oo sit tullu lähettyy tai jotain muuta vastaavaa. Ei täs ny sillee kuitenkaan yrittämällä yritetä vaan tulee jos on tullakseen :)

4.2.2013
Tumila
Tumila

Jemppuli, kysyit tuolla noista liuskatesteistä. Minusta noi Davidit näytti ihan samalta ko cittarin pregcheckit. Ja nuilla jälkimmäisillä mä olen kaksi viimeistä tikuttanu. Tosin kiirettähän mä en niihin kanssa pitäny. Et viikolla 6+ näytti hyvin vahvaa plussaa. Tuo keskenmennyt oli muutenki lähinnä turha testi ku kuvotti jo niin ettei tarvinnu epäilläkään etteikö olis ollu raskaana. Mut pitihän se varmistaa. Kuopuksesta oli jääny 1 testi jäljelle ni sain sillä haamun (oli menny 3kk aiemmin vanhaksi) ni joutu käydä hakee vielä uuden tikun :D

4.2.2013
misukka
misukka


KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS

Sam81 8/25-28
Jemppuli 24/28-30
Etana81 20/29
Maikkinen 22/25-28
Munkkipossu 20/28-35


* palu84 * marjaana * hiide * Lora91 * sonja85 * Tumila


+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +


YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI

Sam81 8/2 Jemppuli 5/1 Etana81 2/4 Maikkinen 2/1 Munkkipossu 2/1 palu84 7/2 marjaana 1/5 hiide 1/2 Lora91 8/1 sonja85 1/4 Tumila 2

4.2.2013
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...