Tietääkö kukaan

mistä saisi alusvaatteita laskulla... näinkun raskaus aika on lopussa ni tekee mieli ostella jotain uutta ihanaa... kun saa jotenki oman vartalonsa takaisin..

3.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

No jos ny oikeen rohkiaa haluaa niin kaalimato.com, mut en sit taas tiedä onko ne niinkään sensuellia yms. mitä varmaan haet takaa. :) Mut muuta en sit tiedäkkään, en harrasta nähtävästi alusvaatteiden ostoa.. :D

3.2.2013
RJ89
RJ89

boutigue  louloun sivuilta löytyy kaikkea ihanaa! seksikästä ja naisellista:)

3.2.2013
Blanco
Blanco

Jos ei oo vielä noussut maidot rintoihin, niin se koko voi mennä metsään.. mulla kasvo raskausaikana kuppikoko yhdellä ja imetysaikana toisella et edes ne raskausajan liivit ei sopinu ku vasta imetyksen jälkeen. Mut tää oli vaan oma kokemus. Sillä halusin varoittaa että ei kauheest törsää jos ne ei sitten mahdukkaan.

tai vaihtoehtoisesti ostat niin rohkeet, että kangasta on vaan nimeksi ;)

ja tuo litteävatsaisuus, mun mutsi hoki koko raskauden sitä miten sillä palautus heti parin tunnin sisällä synnytyksestä vatsa "normaaliksi" ja mä tietysti toivoin et se olis perinnöllistä ja muistan ku oikein itketti ja ahdisti ku se maha oli vaan semmoinen löysä taikina pari viikkoa kunnes palautu silleen normaaliksi et mikä oli ylimääräistä, jäi mut oli (ja on edelleen :D) semmoinen kiinteä makkara vyötäröllä.

3.2.2013
Mummy83
Mummy83

en osaa rohkeempia neuvoa, aattelin vaan pikkasen muistuttaa että ei se keho iha heti oo ennallaan, jos koskaan... Että et sitten pety kun et oo heti synnytyksen jälkeen litteävatsainen :)

3.2.2013
riu
riu

haluisin vähän "rohkeempia" :)

3.2.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...