Rv40+2 ja mikä mua vaivaa!?!?

Pinna on kyllä niin kireellä tosta 2 yön valvomisestä peräkkäin siis supistuksia tulee 3h:kin putkeen 10min välein ja hyvän napakoita supistuksia,niin että mun maha menee aivan sekasin niistä,käveleminen on yhtä helvataa ja alapäähän painaa ja tulee se ponnistusvaiheen poltto tunne tuonne,mutta tääääälllllllä vielä!!!!!Mä alan olla vaan niin kypsä tähän valvomiseen ja se että mun maha on niin supistusherkkä,että jonkun ei tarvii kun koskea niin johan tulee supistus..Mieli ei tekisi mennä käymään tarkastuttamassakaan,kun täällä ollaan aina vähän niin ja näin nyrpeenä ns turhista käynneistä ja viimeksikin mulla oli aivan järjettömät supistukset,mutta silloin ei niin säännölliset ja alapäässä ei ollut tapahtunut mitään.tätä ihmetteli kyllä se kätilökin joka katso käyrällä näkyviä supistuksia..huoh!! Onko mulla yhtään ´´kohtalotovereita´´

3.2.2013
Shamyra
Shamyra

Soita ainakin synnärille ja käy tarvittaessa näytillä.

3.2.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä kärsin kesällä kolme viikkoa samalla lailla.. se oli yhtä tuskaa kun pari tuntia sai nukuttua, sitten alkoi voimakkaat supistukset yhden-kahden aikaan ja ne kesti yleensä sen kolmisen tuntia, tullen n.8min välein.. kolmisen tuntia supisteli ja sitten pääsi uudelleen nukkumaan kunnes lapset herätti kuudelta.. mä olin niin väsyny omaan olooni kun nukuin tosiaan sen kolmisen tuntia/yö, synnytys käynnistettiin 41+1 mun uupumuksen takia. Nykyäänhän on jo ihan juhlaa kun tuo meidän puolivuotias antaa nukkua yleensä jopa viis tuntia :)

Ei nyt lohdutuksen sanoja löydy, mutta tiedän tuon tunteen! Niin monena yönä olin varma, että lähtö tulee, mutta ei, aina aamun sarastaessa supparit loppu..

3.2.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...