Mun isästä on tullut ihan hirveä...

käy niin sääliks tuota äiteetä. isäni oli aika natsi silloinkin kun asuin kotona. lattialla ei saanut pomppia, palloa ei saanut pompottaa. en ikinä saanut ääntä pitäviä leluja. nyt kun en ole 8 vuoteen kotona asunut niin isästä on kuulemma tullut hirveä. hän repii kaikki lehdet ja heittää roskiin joista tietää että äitini olisi halunnut lukea ne. äitini yritti lotota muutamaan kertaan mutta isä repi nekin laput ja heitti pois, siellä ei kuulemma lotota, rahanhukkaa. äitini ei saa juoda maitoa, jos hän on maitoa ostanut niin isä kaataa sen pois. ei saa katsella kaupassa vaatteita. ei saa käydä kavereillaan. minun kotini on ainoa paikka jonne isä hänet päästää. siis. wtf??!! äitini ei eroa halua, mut eihän tuo toimi millään enää. itketti ihan eilen illalla kun äiti soitti niin onneissaan että isä lähti mökkeilemään ja kuinka hän voi syödä ja tehdä mitä haluaa, jne... ja saman katon alla siellä asuu myös kehitysvammainen isoveljeni. en edes halua tietää kuinka isä häntä siellä kohtelee, kun pienempänä hän sai koko ajan remmistä. mun  ei edes tekis mieli antaa lapsiakaan sinne enää yökylään. kuitenkin minä olen ainut ihminen jolle hän ei sano vastaan, kova kovaa vastaan :D kerran mainitsin hänen käytöksestään kun tuli lapsia hakemaan. se loppui siihen että isä käveli suoraan ovesta ulos ja lapset jäivät kotiin, siellä pihalla tuo näkyi potkivan lumipenkkaa suutuspäissään. mua käy niin sääliks että tekis mieli viettää toisaalta enemmän aikaa siellä, kun isä ei minulle vastaan sano niin äitillä silloin parempi olla. vai voinko tehdä niin karusti että jos käytös ei muutu ni lapsenlapsiaan ei näe. hän kuitenkin lapsillekkin mustamaalaa mummoa vähän väliä

3.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

ei se miun äiti ole lapsuuttani pilannut, juttelin eilen heiän kanssaan, rikosilmoitusjutuista sun muista, äitini sanoi ettei ikinä antaisi minulle anteeksi jos poliisille menisin ilmoittamaan. kai hää jollai kierolla tavalla isää rakastaa. väkivallasta ei siis ole vaaraa, ihan sanallista tuo mollaaminen vain. veljeni kanssa juteltiin ja hänkii kuulemma saanu olla nyt rauhassa.

7.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Ei tuohon taida olla muuta lääkettä kuin lähteä. Niin äitisi kuin veljesi. Harmi, että isäsi on jo litistänyt heidät molemmat ihan liian vahvasti oman mielivaltansa alle. Sairasta, niin isäsi puolelta kuin hänen uhreiltaankin. Nyt pitäisi uhrien saada apua ja voimaa nousta suosta ja pelastaa itsensä.

Rikosilmoitus pitäisi tehdä noista hakkaamisista.

6.2.2013
misukka
misukka

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

6.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

siis no lapsille pappa on todella mukava, leikkii heiän kanssa, monasti leipovat yms... että tiedän et sen puoleen ei ole hätää, hää jopa nukuttaa lapset yksitellen silittelemällä,

enhän mä nykypäivänä tiedä mikä siellä on meininki. joskus ylä-asteella mainitsin kouluterkalle asiasta ja siellä kävi lastensuojelu. keskustelemassa ne sit kävivät isän ja veljeni kanssa useaan otteeseen. veljeni ihan oma-aloitteisesti haluaa asua siellä. vaikka kykenisi kyllä muuttamaan myös omilleen. veljeni on siis jo 34 vuotias...

6.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Siis; sä tiedät, että sun isäs hakkaa sun (kehitysvammaista) veljeä remmillä ja et näin aikuisena(kaan) ole asialle ole tehnyt mitään??!!!

Kuka suojelee veljeäsi, kun vanhempasi ovat siihen kykenemättömiä?

Ja olet antanut lapsesi tuollaiseen paikkaan hoitoon ilman valvontaasi? Siis apua, mä en tainnut nyt oikeen ymmärtää!

5.2.2013
tyttö
tyttö

Mä oon samma mieltä lyllerön kaa että sun isäs ei tuu muuttumaan... Ja vaikka äitis laittaiskin kampoihin (ei tiedetä mitä heidän suhteen alku on ollut, voi olla että on yrittänytkin) narsisti löytää keinot saada käännettyä kaikki omaksi voitokseen. Terapiatkin on ongelmallisia kun narsistin mielestä vikaa ei ole.

Itse kannustaisin sinua siihen ettet antaisi lapsia sinne.

3.2.2013
hookoo
hookoo

et olis kamala..Kokemuksesta sanon, älä vie lapsia sinne jos on mahdollista..sinähän sen päätät, mikä on lapsillesi parasta..mutta se käyttäytymis malli jonka narsistinen ihminen antaa niin ei oo hyväksi lapsille, ja jos vielä mollaa mummoa lapsillesi niin miltä niistä tuntuu..Omat lapseni ei oo olleet oman isänsä kanssa yli vuoteen tekemisissä juuri tuon narsistisuuden ja muun ongelman takia ja heillä on nyt asiat hyvin..isäsi ei tuu muuttumaan..

3.2.2013
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

olisinko mä kamala jos en antaisi enää lapsia sinne??

äitinihän niitä saa nähdä aina kun haluaa

3.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

narsistinenhan tuo taitaa olla. toisaalta jos äitini osaisi pistää kunnolla vastaan, mut hän vaan myötäilee tai on ennemmin hiljaa. minulle isäni ei enää koskaan sano vastaan tms. pienenä jo osasin sanoa kun hää lähesty "uhkaavasti" että mä soitan poliisit jos lyöt. ikinä ei siis minuun koskenut.

3.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Tuossa piti lukea että ei saa lyödä... mitä minä oikein kirjoitan???

3.2.2013
hookoo
hookoo

narsismi mullakin ekana tuli mieleen... :( erään tutun mies oli narsisti, ja se mm. paukutti kattilan kansilla naisen vieressä, ettei hän olis kuullu mitä puhelimen toisessa päässä ollut henkilö puhui. o.O Ja siis paljon muitakin "kepposia" teki hänelle. :/

3.2.2013
Halitintti
Halitintti

Huhhuh. Narsistiselta persoonalta kuulostaa yhtäkkiä. Sellaisen kanssa eläminen on toivotonta. Mutta sun kehitysvammaista veljeä (eikä ketään muutakaan) saa lyödä!!!!!!! Se on rikos Suomen lain mukaan. Jos sellaista on niin jonkun rohkean pitäisi tehdä ilmoitus siitä poliisille. Tosi hankala tilanne äidilläsi. Kunpa uskaltaisi erota. Lue vaikka netistä tuosta narsismista.

3.2.2013
hookoo
hookoo

aikoinaan seurustelin viitisen(?) vuotta silloisen poikaystäväni kanssa, joka oli hirveän mustasukkainen, omistushaluinen ja joskus ihan pelottava. :( Itse olin tuolloin ehkä juuri sen 19v ja mies 30v. Tutki puhelimeni, kielsi tapaamasta ystäviäni, perhettäni... rajoitti joka tavalla elämääni. Aina kun meille tuli riitaa, kohdistu syy yksinään muhun. Itse asuin opiskelujen takia tuolloin pohjoisessa ja mies 500km:n päässä ja silti mies piti mua otteessaan ihan sanoinkuvaamattoman tiukasti. Jälkeenpäin ajateltuna, oli vähällä ettei mennyt välit omaan perheeseen ja kaikkiin ystäviin, kun aina vain kiltisti tottelin miestä ja kehuin häntä muille sokeana. Lopulta päätin, että suhde loppuu, kun mies kävi käsiksi ja lähdin viimeisen kerran pois. (asuin siis kaiken vapaa-aikani miehen asunnossa) Tuolloinkin lähti juosten perääni, heitti pari lumipalloa niskaani ja ryntäsi autoni alle, että ajaisin päälle. :/ Itkin hysteerisesti ja lukitsin kaikki auton ovet soittaakseni siskolleni. Lopulta pääsin puikkelehtimaan ukon ohi ja pääsin poistumaan... vielä monta vuotta tuon jälkeenkin mies soitteli säännöllisesti, varsinkin öisin, mulle kertoen omista itsemurha-aikomuksistaan ja siitä, kuinka kukaan muu ei kuuntele niinkuin mä. Onneksi silloin olin jo terveessä parisuhteessa ja silloinen kihlattuni, nykyinen aviomieheni, kehotti lopettamaan moisen raukan kuuntelemisen ja elää omaa elämää. Vaikka en puheluihin vastannutkaan, mies jatkoi soittelua useamman vuoden ajan....

 

Voin vain kuvitella miltä äidistäsi tuntuu :/ Itsekkin kehottaisin äitiäsi lähtemään/että lähtisivät parina esim. jonkinmoiseen terapiaan?  Mutta tiedän senkin, kuinka vaikeita noi asiat on edes ottaa puheeksi..

3.2.2013
Halitintti
Halitintti

etusivulle...

3.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

ihan selkeestihän tuo näyttää vaan nauttivan vallantunteesta kun määräilee mitä muut saa ja ei saa tehdä.

3.2.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...