Äiti saatettu isänsä kainaloon haudan lepoon.

Jeps, tänään oli siis se päivä mitä kauhulla on odotettu. Tää viimenen kuukausi on mennyt aivan kauheeta kyytiä eteenpäin, peräs ei meinaa kysyä. Oon käynyt henkisessä ensiavussa ja tuola pikkulapsipsykiatrisen puolella ilman sitä pikkulasta vähän puhumassa näistä jutuista ja purkamassa pakkaa, ja sielä kun kysytään jotain mikä sijoittuu esim. ensimmäiselle viikolle, niin ei voi kun sanoa että öömmm, en mä vaan tiedä. Ajatus on ihan hukassa ja kadonnut, toivottavasti se joskus palaa. Hautajaisjärjestelyt onnistui hyvin tuon isosiskon kanssa ja saatiin homma hyvin pakettiin. Viimeinen kantaja sai kyllä tosi viime tipassa tiedon hommastaan, vasta maanantaina, mutta hienosti onnistui kantaminen ensimmäistä kertaa elämässään, samoin kuin siskon ukoltakin. Muut kantajat olikin jo "tottuneet" hommaan. Mut en mä jotenkin vieläkään tätä asiaa käsitä. Ihan täysiä siis. Tottakai mä tiedän että äiti nukkuu ikiunta, mutta ei tää oo oikeen todentunut mulle. Todentuu varmaan sit kun mennään tyhjäämään äitin (meidän lapsuuden)kotia papereista ja roinasta.. Mut nyt on jotenkin "hyvä olla", on paikka mihin mennä äitiä muistamaan. Hautapaikka on oikein kaunis, äitinäitin paapalle valitsema paikka aivan käytävän vieressä koivun juurella.

2.2.2013
RJ89
RJ89

Hellou!

Hyvä että olet saanut henkistä tukea. Äidin yllättävä kuoleminen ja se että hänet löysit on trauma joka on hyvä puhua. Hyvä että pystyt puhumaan. 

Kyllä se suru vielä monta kertaa lyö sinut pohjalle, ja se ymmärryskin pikkuhiljaa tulee. Varmaan se tavaroiden läpikäyminen, perunkirjoitukset jne tuo sitä ymmärrystä. Ja aika. Monta kertaa varmaan vielä jatkossa ajattelet että pitääpä tästä muistaa sanoa äitille, tai että tämänhän minä voisin ostaa äitille jne ennen kuin muistat että ainiin... Hyvä että välillä on myös hyvä olla. Noita aikoja tarvitaan että kun se tuska taas tulee niin sen paremmin jaksaa. 

Mielessä olet yhä usein!!

3.2.2013
hookoo
hookoo

Voimia! *halaus*

2.2.2013
misukka
misukka

Voimia eteenpäin.

2.2.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

HALAUS

2.2.2013
marjaana
marjaana

2.2.2013
odevenks
odevenks
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...