toispuoleinen migreeni?

viimeset viitisen vuotta oon kärsiny toispuoleisesta  päänsärystä, joka alkaa aina kallon pohjasta ja etenee saman puolen silmän taa. useimmiten tuo kiputila kestää pari-kolme päivää, ja silloin tällöin siihen liittyy myös valoherkkyys ja ääniherkkyys. suvussa on  migreeniä,  itselläni sitäei ole koskaan todettu. tähän kipuun ei ole varsinaisesti tuntunut auttavan mikään yksittäinen lääke, migreenilääkkeetkään, vaan lähinnä monen eri tropin pöllämystynyt  yhteisvaikutus. nyt tuo tuli jälleen piinakseni torstai-aamuna. perjantai-aamuna vasta alotin taas troppien syömiset,kun ekan vuorokauden olin yrittänyt lähinnä niskoja hieromalla  saada  tilaa laukeamaan. vaan eipä ennen ole tämmöiseksi  mennyt:O mitään valoherkkyyttä ei ole, ei sahalaitoja tai mitään. mutta koko yön jyskytti aaltoileva repivä kipu ja voimakas paineen tuntu, joka helpotti vain kallon pohjaa  ja niskaa painelemaalla. nyt on vuorokauden aikana  kokeiltu niin  800 buranat, lihasrelaxantit, panacodit  kuin rahapajan punaisilla resepteilläkin myönnetyt voimakkaat kipulääkkeet. yhteistulos  on jumalaton lääkehumala, mutta päässä senkuin repii edelleen.  tovi saattaa olla taas kivutonta, ja yhtäkkiä kipu iskee taas aaltona  ja tuo voimakkaan pyörryttävän tunteen samalla. onko kellään ollut vastaavanlaista,  voiko kyseessä enää olla migreeni? jostain syystä  lääkärille ei haluaisi  mennä vaivan kanssa, kun tuota nuppia on jo tutkimalla tutkittu,  alkavat varmaan pitämään  jo luulosairaana:O

2.2.2013
Blanco
Blanco

aaah, appelsiinit...:D

16.3.2013
Blanco
Blanco

silloin selittivät oireet epätyypillisellä epilepsialla,  kun niitä sähköhäiriötä löytyi. kokeilin aikani lääkettäkin, mutta niistä oli enemmän haittaa kuin hyötyä.  tohtorit siis neuvoivat vain kotiohjeiksi riittävän levon,ruoan  ja ressittömyyden, ja sitäolen yrittänyt noudattaa.

ja  kaulasta ei mittään lääkäri tuntenut tai nähnyt. kuukauden pittää ainakin syödä refluxitautiin lääkkeitä, ja sitten mennä kuulema uudestaan. epäili että mokoma edennyt vain siihen pisteeseen saakka että alkaa tuntuilemaan nielussa  muunakin kuin  poltteena.  parin viikon aikana ei ainakaan tropit  ole auttaneet, mutta ehkä siihen vaikuttaakin mun yllättävän suuri appelsiinienhimo jonka vuoksioon  ahminu niitä useamman  per päivä nyt  jo jonku aikaa:D

15.3.2013
Blanco
Blanco

kävin lukemassa tuon ms-taudin sivut chiari 1:stä, ja kuulostipa tutulle:O tai ei ihan kaikkine  oireineen, mutta selittäisi suurimman osan niistä oireista joita on ihmetelty ja tutkittu herra ties kuinka pitkään!

kehtaisinkohan mie soittaa maanantaina sinne lekurille ja pyytää niitä vilaseen vielä  niitä  kuvia..?just tossa miehen kans juttelin, jakysyin että muistaako se mitä  siellä kallonpohjassa outoa  oli. kun oisi muistikuvissa nimenomaan  että joku oisi normaalia alempana  ja ahtaasti, mutta jos  se niin selkeesti sitten oisi tuota chiaria,  niin miksei  ne oisi sanonu, kun  mm. niitten oireitten vuoksi sielläoltiin:O?

15.3.2013
Blanco
Blanco

jaa:O?

en  mie tiedäkuinka alhaalta ne kuvasivat.  joku sanoijostain  epätyypillisestä jutusta kallon alaosassa,  mutta  ei kuulema ollut vaarallinen, niin  en sitten senenempiä sitä ihmetellyt. kai ne oisi  sen tunnistanut joksikin, jos se joku oisi  ollu?

huh, en mie kehtais lekuriinkaan  mennä  kun pelottaa  että  oikiasti  alkavat pitää mua luulosairaana:/ odottelen vain kiltisti palan  poistumista kurkusta ja keräilen troppeja kasaa seuraavaa särkyä varten. pyh.

15.3.2013
Blanco
Blanco

no pala miullaon ollut kurkussa jo kuukauden  päivät ja  sähköiskuja mie saan jalkoihin, mutta aina  levätessä vain. eikä  ne liity  kipukohtaukseen mitenkään.

miulta otettiin magneettikuvat vuosi sitten, eikäniistä  löytynyt ms-tautia. sitäkin ehtivät epäillä aikaa sitten.

15.3.2013
Blanco
Blanco

kai se vaan onpakko lääkärille aikaa varata. höh. oisin niinmieluusti tyytynyt  libbelekurointiin:D

tänään ei ole tarvinnu  aamutroppien jälkeen uusia kaivella, mutta kaikenaikaa sellainen kummallinen paine tuntuu päässä. lääkehumalakin alkaa vähitellen laskea,  joten ehkä sitä on piakkoin taas  elävien kirjoissa;)

2.2.2013
Blanco
Blanco

Itellä sama homma hei! Ja koulun terkkari pakotti koulun lääkärille parin viikon päästä, varsinkin kun kuuli et monta monta vuotta oon tästä jo kärsinyt..

Mee säkin kuule lekurille vaan niin saat homman hoitoon. :)

2.2.2013
RJ89
RJ89

mies hommasi mullle joululahjaksi lahjakortin hierojalle + akupunktioon. lahjakortti pitäisi vielä vaan ladata xD

2.2.2013
Blanco
Blanco

up

2.2.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...