Repivä kipu ajoittain vatsalla

Siis mulla oli ihan samaa kun kolmosta odotin, tosin paljon myöhemmässä vaiheessa ( ehkä rv 34-)Kolmonen syntyikin sarjastamme poikkeavin mitoin (pienenä)niin siksi mietin,että voisko tuo kipu olla istukasta peräisin vai sekoonko mä nyt ihan täysillä? Kipu tuntunut nyt 3 kertaa ja ei peräkkäisinä päivinä. Viikkoja nyt 26+2, ja viides raskaus. Pystyn kipu-lueen paikallistamaan noin puolen kämmenen alueelle, omasta navastani kämmenen verran yläviistoon oikealle. Kipu on hiukan repivän tuntuista, muttei ihan kipua, ehkä enempi epämiellyttävää. Kun painan sitä kipukohtaa, niin sattuu hiukan enempi. Ei liity rasitukseen tai musta etes vauvan liikkeisiin. Onko muilla ollut? Ensi keskiviikkona olis lääknla vois viimeistään siellä kysyä, jos ei aikasemmin tule uudestaan. Vauva liikkuu kuitenkin ihannormaalisti edelleen ja myös tuon kivun aikanakin..ettei nyt paniikkia ole.

1.2.2013
tyttö
tyttö

kiinnikekivuksi tai lihasrevähdykseksi veikkaisin. Esikosta oli vastaavaa eikä tosiaan mitään vakavaa, vain inhottavaa.

1.2.2013
misukka
misukka

Just noin, että kestää tunteja. Mulla tosin tismalleen samassa paikassa nyt kuin kolmosta odottaessani, eli paikka ei vaihdu.

1.2.2013
tyttö
tyttö

Mulla oli tuota samaa edellisessä raskaudessa ja nyttenkin, oon sua muutaman viikon jäljessä nytten. Kolmas raskaus siis nyt menossa. Mulla oli tuo kipu sellasta polttavaa, jos sillä vois kipua kuvailla. Just sellanen kämmenen kokoinen alue ja jos ajattelee niin ylämahan joko oikealla tai vasemmalla puolen. Saattoi olla välillä aika keskelläkin. Useamman tunnin saattoi kestää ja olla hassusti kuin supistelua, tulla aaltomaisena, kovempi kipu kesti minuutteja ja saattoi hetkeksi helpottaa. Mä viime raskaudessa kävin synnärillä näytillä tuosta kun oli koko päivän ollu ja ekassa raskaudessa oli vakava myrkytys, niin ihan varmistamiseksi. Lääkäri tutki mut ja jännästi otti mahan käsiinsä, väänteli ja käänteli ja paineli. Meinas että kohdun kannakkeet venyi ja oli puristustilassa niin siitä kipu. Jonkusen aikaa, en muista montako viikkoa sitä kesti mutta loppuajasta hellitti. Tuolloin mulla oli viikkoja about samaa luokkaa kun sulla nyt, ehkä vähän enemmän. Nyt on ollu tuota samaa, mutta oon yrittäny hieroa sitä kipukohtaa vaikka vähän tuskasta onkin. Enkä oo minäkään huomannu että mihinkään tekemiseen liittyis.

1.2.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...