Perjantaihuomenta!

Ah, ihanaa vauva nukku 19.30-05.00! Toki olisin voinu vähä pidempään aamusta torkkua, mutta ei se auta, tyttö laittoi sellasen kääkätyksen pystyyn, että ajattelin rauhottaa yläkerran jotta muut saapi nukkua.. Suihkussakin jo käyty ja puurot tulossa :) Ja on tässä jo keskikastin nyrkkeilyottelukin vihelletty poikki, toista ärsytti kun toinen hymyili niin vetäs sitte nekkuun :( Käsittämätöntä kuinka jatkuvasti saadaan riita aikaan! Mutta joo, tänään siis esikon kanssa hammaslääkäriin ja iltapäivällä viemään muksuja isälleen.. välissä jos vähä siivois ja silittäis..

1.2.2013
marjaana
marjaana

marjaana: pisti muakin hitusen hymyilyttämään. Meillä on aivan samanlaista. yksikin vääränlainen katse niin johan on faitti pystys tai vähintään hernepussillinen herneitä nenäs. Herttaista tuo sisarusrakkaus!!!

1.2.2013
myrmeli
myrmeli

Mä voisin naiset kuulkaa haastaa teidät vaikka oikeuteen. Nimittäin mulle tuli teidän eilis iltaisesta keskustelusta niin hirvittävä pakottava pakkomielle saada noita merkkareita... enkä mä saa rauhaa tuolta ajatukselta kuinka hyviä ne olis, varsinki ne mustat merkkarit.... mä kuolen tähän...mä HALUUUUUUN niitä!!!!!! Kuumeisesti mietin että löytäiskö täällä maalla niitä mistään vai pitäiskö ihan kaupunkiin asti lähteä... ja sitten iskee kiukku kun kaikki on niin kaukana ja rantautuu maalle aina sitte vasta ku ne on muille jo vanhoja juttuja...pyh!

Mä kävin aamulla pikaiseen yksin kaupas ja hoitelin samalla vähän asioita.  Pääsin yllättäen neuvolaan ja siellä näkyi pieni sytämmen syke. Uskomatonta tämä oireeton raskaus noitten kahden edellisen jälkeen.

Nyt ollaan nukuttu päikkärit ja makaroonilaatikko on uunis ja laskiaispullat odottais syöjiä... illalla jumppaan ja sitten pitää pakosti löhötä teeveen edes ku tulee voice of finland...

1.2.2013
myrmeli
myrmeli

Mites taivaltajan selkä pärjäilee?

1.2.2013
misukka
misukka

Oli sitte pikkusen hammaslääkäriajat myöhän.. ei täs mitään ehdi tehdä, just sain syötettyä likalle soseen ja vedettyä eiliset kinkkisoosit omiin kitusiin, nyt sitte tissiä yhdelle ja sitten pitääkin mennä hakemaan eskarilaista.. huoh..

1.2.2013
marjaana
marjaana

Huomenta! 

Meillä on syöty jo aamupalat ja esikko on tällä hetkellä omassa huoneessaan leikkimässä ja vauva nukkuu päikkäreitä. Mä taas mietin et mikä hemmetti mun veikkauksen salasana on et pääsisin kirjautumaan nettisivuille mut kaikki mitkä muistuu mieleen ni on vääriä! :D no, kyllä se jossain vaiheessa muistuu xP kohta vois syödä jotain ja sitte ku pieni herää unilta ni mennää ulos. Illalla esikko sit menee mun vanhemmille yökylään et on vaa tuo pieni kotona ja ehkä huomenna mennään miehen kanssa johonki ravintolaan syömään :)

Mukavaa perjantaita!

1.2.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Huomenta

Vai on marjaanan nappulat toisen nenussa kii het ku vähän toisen hymyily ärsyttää. Voi sentään :D Sori, naurattaa ihan mahottomasti.

neaki saa vähän rennomman päivän tänään.

Mie kävin viemässä lapset hoitoon ja yhdistyksen papereita tilitoimistoon. Pyyhkeitä pitäis tänään pestä. Mä eilen illasta kävin suihkussa ja sit vasta ku olin itteni kuivannu ni hoksin että kuopuksen pyyhkeellä kuivailin. Totesin, että se meni sit pesuun joten eiköhän kaikki muutkii samalla rahalla.

Isäntä kollas tuon mun työhakemukseni eilen läpi ja anto pari rakentavaa ehdotusta. Täytyy ny kirjottaa puhtaaksi että voi laittaa eteenpäin. Mut oon mie ny ihan ylpee itestäni ku ei kauheesti punakynä heilunu, oli jopa prepositiot kohillaan ja se on hyvin se.

Voisi kokeilla, josko sitä saisi taakkatelineet autosta irti. Ne on ny viikon roikkunu katolla mukana ko viikonloppuna niitä hitusen väkivalloin runnoin paikoilleen. Saattaa tarvita hiukka teräsviilaa tai jotain... Oli vähän naftit koukut. Jos viilailis puoli milliä lisää tilaa ni irtoaa helpommin.

1.2.2013
misukka
misukka

up

1.2.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...