iltaa jo! :)

Onkos täällä kettään? Nyt lähtee ennätyspitkän iltaketjun yritys :D

31.1.2013
riu
riu

No mie oon kyllä ihan sitä mieltä että ylennys meni täysin oikeeseen osoitteeseen. Ja eikös ookkii kiva huomata ettei koulunkäynti oo ihan hukkaan menny :DDD Luulen kanssa että tuo ois ylenemisen parhaita puolia miunkii mielestä, just että tietää enemmän ja se vastuu tuntuu hyvältä kun siihen osaa vastata. Hyvä sie! :)

31.1.2013
riu
riu

siinä on puolensa ja puolensa. mä tykkään siitä, et pystyy paremmin vaikuttamaan ja se et on enempi vastuuta ja sitä kautta tietää enempi asioista. noi älyttömät palaverit on ehkä sit se kääntöpuoli. yks sillon tällön jees, mut nyt tuntuu ettei muuta ehdikään. toivotaan et on vaan väliaikaista.

ja tietty sit se on ihan kivaa et luin just koulua varten jotain laatukustannusten laskemista, ja mietin et koska mä tämmöisiäki tarviin ni heti joutusin palaveriin, jossa sivuttiin niitä ;) en mä olis tajunnu siitäkään hölkäsen pöläystä jos en olis just sattumalta joutunu lukeen aiheesta ;) tosin ei mun semmoisista tarvi edes tietää, meil on töissä dippoja jotka intoutuu aiheisiinsa välillä liikaaki. ;)

31.1.2013
Mummy83
Mummy83

Beibi tosi kiva neule! Ja sie oot kyllä sorja varreltasi, en voi millään ymmärtää tuota siun itsetuntopulmaa... Mie oon ihan tyytyväinen ihteeni ja oon varmaan kolme kertaa isompi :D

Mummy miekii uuvahdin kun luin siun tähän astisesta viikosta... Huh! Tuosta tuli kuitenkii mieleen että miltä se työ nyt maistuu ylennyksen jälkeen? Tuntuuko että oot löytäny oman paikkas?

Miun superpitkä iltaketju vähän tyrehtyi ku syötiin ja syönnin päälle torkahin sohvalle X) Mutta minkäs teet kun ramasi niin kommeesti :D

31.1.2013
riu
riu

emännällepikaista paranemista!

ja beibi, tuo oli ihanan näköinen paita! :) ja turhaan sä stressaat kiloista, oikein sutjakas kunnos näytät olevan. mä koitan tsempata itseäni teken jotain katsomalla noita laihdutusohjelmia, mut eilenki nukahdin kesken Jutan puolen vuoden treenien. :)

mul on kans piglet käyny pari kertaa niin et oon maksanu ja onnellisena kävelly pois ja myyjä juoksee perään, toisel kerral oli vielä niin et oliihan sikana tavaraa, ni se myyjä vähän aikaa katto perään et mitä toi meinaa ja juoksi sit perään et hei, sun ostokset! se oli vähän noloo.. :) samoin ku kävin edellispäivänä hakee lounasta ja se myyjä oli se, jonka kassalle mä aina osun ku kärryt on täynnä tavaraa. se kattos ihmeissään et" hä, vaan tämä vai? mä näin et sä tuut ja valmistauduin jo vetään ripeesti liukuhihnalta tavaraa". :)

31.1.2013
Mummy83
Mummy83

iltoja,

ihan enste ennenku unohdan, niin myrmeli, meillä tyttö 5,5v ja kaks alahammasta lähteny eikä niistä kumpikaan oo suorassa ja toinen pukkas ulos rnnenku maitohammas lähti tieltä pois, mut mä jotenki ajattelin, että ne hampaat liikkuu suussa vielä sen mukaan ku toiset lähtee tieltä pois. ku onhhan se selvä, ettei mahdu maitohampasn tilalle suoraan kasvaan uusi?

toisaalta miehen äiti on hammaslääkäri ja hän meinas et varmaan joutuu raudat laittaan jossain vaiheessa. sit tass yhdelle kaverille oli laitettu 12v raudat, oli vuoden ja sit ne lähti kuitenii sen jälkeen takas ristiin ja toinen hammaslääkäri oli sanonu että 16-18vksi hampaat vielä hakee paikkaansa. et ota siitä nyt sit selvä. en kyl jotenkaan usko että ne rautoja laittaa ennenku valtaosa hampaista on vaihtunu, joten en oo vielä ottanu stressiä asiasta.

tiina, mä oon 80-luvun lapsi, mut muistan silti ne kunnon merkkarit, sillon niitä vasn sai enää kiskalta. musta ja hedelmä yhtaikaa suuhun, niin niitä piti syödä :) huomasin iltasanomis jutun niistä, mut en kaupas vielä törmänny.

me leivottiin tytön kans suklaakakku ku miehel on huomen synttärit. sit tehtiin marenkimuffineja, ne oli semilämpiminä ainakin törkeen hyviä.

tää viikko on sasnut mut jotenki ihan piippuun,johtuu varmaan siitä, et oon ite pitäny neljä kehityskeskustelua, ottanu osaa tytön kehityskeskusteluun päiväkodissa, istunu neljässä palaverissa ja pitäny kaks koulutuspalaveria, osallistunu kahteen puhelinneuvotteluun, käyny tytön kans neuvolalääkärin juttusilla ja osallistunu opiskeluryhmätyöhön. Plus tietty normityöt ja kotijutut. Koulun eteen en oo jaksanu tehdä muuta ku käyny kirjastossa.

Mul on vähän semmoinen olo, että mä en halua nähdä ketään enää tällä viikolla enkä puhua mistään muusta ku jostain ihan hömpästä kuten telkkariohjelmista. Mut viikonloppuna olis pakko koulujuttuja..

nii ja tähän päivään mahtu kyl yks yllätys, Tapiola oli lähettäny mulle ensiapupakkauksen kotiin :)

31.1.2013
Mummy83
Mummy83

myrmeli:likka on nyt 12 ja vajaa vuosi sitten alotettiin. Asiasta ruvettiin puhumaan viis vuotta sitten mut nyt vasta päästiin asiaan.

31.1.2013
marjaana
marjaana

Marjaana: minkä ikäinen sun lapsi on jolla oikomishoito aloitettu? Tai minkähän ikäisenä noita aloitellaan? 

Meiltä tytöltä lähteny nyt kaksi hammasta ja toisen tilalta näkyy rautahammas joka tulee maitorivistön taakse ja ja vieläpä poikittain. Kyllähän se on ollut tiedossa ettei tytön suuhun kovin isot rautahampaat mahdu mutta emmä nyt osannu olettaa että ne ei tue edes oikein päin sinne...saati että ne sinne taakse tunkee...tyttö tulee parin viikon päästä kuusi vuotta...

31.1.2013
myrmeli
myrmeli

ennästys pitkä? hehe eli noin kuusi vastausta? Ärsyttää niin suunnattomasti ku ittellä olis aikaa roikkua täällä niin sitten täällä ei ole paljon ketään. 

Mutta nyt kannetaan oma korsi kekoon et ketju vähän pitenis.

Esikko lähti into piukeena hiihtokouluun ja isäntä käy sillävälin hiihtelemäs. Mä jäin vesirokkopotilaan kans potemaan ähkyä. Miksi ihmeessä ihmisen pitää syödä niin paljon...olkoot kuinka hyvää vain niin pitäishän sitä osata ajois lopettaa...

Poika kalastaa tietokeen laturin johdolla=) vaaralliset leikkikalut mutta ei voi olla nauramatta. istuu rahilla kuin olisi laiturin nokassa=)

hyi riu, se on kauhein olotila mitä tiedän. saati sitten vielä kauheampaa kun ei tiedä missä se edes vois olla. ja mitä mä teen näille mun ostoksille? Mäkin tässä viime viikolla eräänä yönä 12 jälkeen ettiin mun kukkaroa. Olin jo sellases horrokses ku se ajatus iski mun päähän ja sitä ei löytyny mistään. Kävin autollakin ja sitten menin kuiva-aine kaapin ja jääkaapin läpi kunnes näin sen pilkistävän tavaroitten alta keittiön pöydällä mun käsilaukun vierestä. Ja sen tiedän tasan tarkkaan että se en ollut minä joka sen sinne oli jemmannu...=) mutta mikä huojennus...

31.1.2013
myrmeli
myrmeli

Täällä taas huonosti nukutun yön jälkeen mitään saamaton päivä.. muksujen tavarat pakkasin isä-viikonloppua varten ja siinä se. Ei täs tosin kyllä olis mitään ehtinytkään tehdä kun tissitakiainen on roikkunu tissis kii koko päivän..

Isäntä lähti just hakemaan mulle herkkuja kun vaivihkaa vihjasin, että tekis herkkuja mieli..

Huomenna onkin heti aamusta esikon hammaslääkäri ja mun tarvii mennä mukaan kun tehdään hoitosuunnitelma, likalla siis oikomishoito alotettu ja on aika haastavaa, seuraavaks ilmeisesti revitään hampaita irti, että saadaan kulmahampaat vedettyä alaspäin..

31.1.2013
marjaana
marjaana

Aika hmmm erikoinen päivä. Aamulla oli ihan kökkö olo ja alilämpöö sopiavsti. Päivällä kävin koulussa ja sieltä kauppaan. Tiiättekö tunteen kun kassalla huomaat ettei oo pankkikorttii mukana??? X) No onneks sain lunastettuu ihteni ulos mutta meni säätämiseksi kun ei ois siltä tililtä pitäny käyttää :D Kottiin pääsin ja purin ostokset niin iltapäiväkerhost soittivat että tyttö on kippee. Ok, on sillä lämpöö, mutta aika tarmokkaan olonen kuitenkii :D Jäi sitten yks kokous välistä ja huomisen senssit ihan sekasin. Ja valivali. Niin juu  ja nuhakii on! :D

Mitäs mammojen päivään? Onko jollain muullakii tullu maanantai jälkijunassa? :D

31.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...