eniten jännittää ja harmittaa painon nousu

raskausaikana noussut paino noin 10 kiloa ja harmittaa niin vietävästi. viikkoja jo 27 ja liikaa jäljellä. luulin aina että paino itselläni nousisi vähemmän mutta näköjään joulu teki osansa tässäkin asiassa. ei tässä raskaudessa muuten mitään sellasta harmia ole ollutkaan ja monella varmasti on noussut tätäkin enemmän. itselle vaan on aina ollut hirveän tärkeää ettei paino nousisi kauheasti. olen vierestä seurannut kun äiti on kamppaillut koko minun ikäni omien "raskauskilojensa" kanssa enkä haluaisi samaa kohtaloa. Ja tässä vaiheessa ei voi nälkäkuurillekaan ryhtyä. se on vaan otettava mitä tulee. onneksi nyt saanut karkit jätettyä vähemmälle. mutta ikävä kyllä se liikuntakin on jäänyt vähemmälle selkävaivojen ja harjoitussupistusten tiheyden takia. :( kohtalona ylipaino? juuri vuosi sitten sain 6 kiloa laihdutettua niin nyt sitten tullutkin takaisin. ei montaa kiloa tartteisi enää tulla.

31.1.2013
TikTok
TikTok

mä syön normaalisti ja liikun sen mitä kunto antaa myöten(mulla on radi) niin silti on paino noussut yli 10kg taas. ennen esikoisen raskautta painoin 40kg ja paino tulii n.30kg ja niistä suurin osa jäiiin ihannonaa laiskuutta. mutta ei siis kannata stressata painonnousua koska myös stressi voi lisättä painonnousua !

1.2.2013
odevenks
odevenks

Jos sinuu yhtään lohduttaa, ni yleensä just ne pienet ihmiset kerää painoa eniten. Meillä vähän normaalipainon yläpuolella olevilla on mistä ottaa vauvalle ni ei painoakaan tule kovin paljon. Mutta tunnustan, että kyllä tiukkaa teki kuopuksen aikana ku paino nousi jonnekin 82-83 kilon tietämille. En mä puntarille noussukaan kotona enää ollenkaan sen jäkeen ku 80 kiloa meni rikki.

1.2.2013
misukka
misukka

mä olen aina ollut pieni ja hyvässä kunnossa ja siksi harmittaa jos nyt nousee ihan kauheasti se paino ja motivaatiota painon laskuun ei aina löydy masennustaustalla.. ja vielä kun lääkärissä painoarviota ja kokoa katteli niin pienoinen on käyriltäkin viikon jäljessä joten pieni lapsi on tulossa niin olis kiva jos sitä painoakaan ei paljoa olis sitten ylimääräistä.

31.1.2013
TikTok
TikTok

Hiukan kateellisena olen noista minulle vain 10 kilosta :D Mullahan viikot on nyt 26+1 ja painoa tullut jo 17,5 kg! Tämä siis viides lapsi ja esikoinen täyttää sunnuntaina 7v. Ihan koko ikäni oln taistellut pyöreysgeeniä vastaan ja vasta reilu kakskymppisenä sain kropan normaaliksi tai ihanan lihaksikkaaksi. Esikoista alotin odottamaan hyväkuntoisena, lihaksikkaana normipainoisena ja niin vain tuli 27kg! En uskonut tuon olevan etes mahdollista. Liikuin paljon, oli helppo raskaus alun 3kk kamalan väsymyksen jälestä.
Jokaisessa muussa raskaudessa painoa tullut 15-23kg, mutta paino ei ole tippunut normaaliin ennenkuin 3kk ennen tämän viitosen raskautta. Meillä kaikki lapset olleet todella infektiokierteisiä ja yöt ollut risaisia ihan esikon syntymästä lähtien..virtaa ei ole ollut muuhun kuin ottaa virtaa suklaasta.
Siksi vannotin itseäni, että tässä vikassa raskaudessa saan lihota "vain" 15kg ja tässä sitä taas ollaan ;( Että samaistua voin.
Ruoka maistuu liikaa ja liikkua en jaksa ja nyt on häntäluu ja selkäkin kipeä, sekä kiinniksekipuja reippaammassa liikkeessä..luulen ettei hemppa ole noussutkaan siitä 95, vaikka rautaa purkista olen joka pv ottanut+ muista ruuista..ihan selviytymistä on päivät näinkin.
Jospa kuitenkin arki hoitaa laihtumisen pikkusen syntymän jälestä...en ihan oikeasti halua olla pullana loppu-elämääni!

31.1.2013
tyttö
tyttö

tiktok, mie motivoiduin sillä, että jouduin  lopulliselle saikulle töistä jo joskus rv23,ja kotona maattuani kipujani pois, kipeydyin  niin, etten  enää  saanut edes kylkeä käännettyä ilman miehen apua, saati vessaan päässy. lopulta  pakon sanelemana marssin viimesillä voimillani uimahalliin  ja kas! kun kivut helpotti jo samana iltana,  aloin ravata siellä joka aamu! parraimmillaan olin siellä jo aamu 6lta muutaman  mummon kanssa vetelemässä  rataa  eessuntaas:D

viimeksi kävin eilen pitkästä pitkästä aikaa, ja kyllä tunnin  vesijuoksu vei puhdin ihan totaalisen veks  x) kylläsitä nykyään on NIIIIIN rapakunnossa...

31.1.2013
Blanco
Blanco

juu oon tässä kyllä menossa uimahalliin kun kerkiän. ajatustasolla ollut jo öö... kolme vuotta.. :D mutta siis tykkään uida ja jumpata vedessä ja on ennenkin auttanut selkäkipuihini niin uskon että se auttaa myös tässä raskausaikana. nyt kun sais ittesä vielä motivoitua sinne hallille saakka..

31.1.2013
TikTok
TikTok

mie myönnän häpeäkseni lukeutuneeni niihin ihmisiin,  jotka kuuntelivat hiljaa kertomuksia 20 raskauskilosta ja  mielessään  pohtivat ettämitäs  helevettiä  syövät sitten niin paljon!!

sitten tiineydyin itse, ja läksin synnärille +27kg tuhdimpana:DD okei. kymmenen kiloa tuli ihan puhtaasti  vain syömällä, mutta loput ne vain tuli, vaikken viimesinä kuukausina mielestäni herkutellukkaan kuin  porkkanoilla jne. vetelin kaurapuuroa ja näkkileipää ja hedelmiä ja 5xviikossa kävin uimahallissa ja ja...  vaan silti:D!

oon kaikille hehkuttanu uintia ja ennen kaikkea vesijuoksua. paitsi, että se on varmaan ainut kivuton liikuntamuoto  nuilla viikoilla, niin  ihan  oikiasti  se myös VÄHENTÄÄ kipuja!

kokeile:)

31.1.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...