Torstai päivää!!!!

En viittiny enää tuonne aamuketjuun kirjoittaa kun heräämisestäkin on niin monta tuntia jo aikaa.  Pitkään aikaan en ole jaksanu kirjautua sisälle mutta taustaillu olen ahkeraa. Meillä tosikko ollut vesirokossa maanantaista saakka ja viime yö oli jo hitusen paree mitä edelliset on ollu. Mutta pienelle kävi nyt niin että paljastui jonkin sortin lääkeaineallergia. On kolme zyrtec annosta saanu, ti illalla yhden ja keskiviikkona kaksi ja eilen illalla kun laitoin nukkumaan huomasin että nokkosrokko noussu hartioille ja rintaan ja käsivarsiin. Tai tuota syrtekkiä epäilen kun sitä ei ole aikaisemmin saanu, mutta toki olen rasvannu sitä Sillä vesirokko rasvalla ja vähän särkylääkettäkin annoin ku kuume nousi yksi ilta niin kovasti. Nyt yritetään mennä ilman mitään että pääsis iho palautumaan. Jokseenki vaan harmittaa ku yrittää auttaa pientä että oli edes vähän parempi olo ja meenki sitä vaan huonontamaan... noh...ihan sellanen hyvä opetus että jos pojulla on tuohon taipumusta, kuten meidän suvussa muutamalla on, niin tietää varautua tulevaisuudessa. Hiljan syötiin purkkihernaria ja voi kun olikin herkkua pikaruokaa.=) Illaksi vois kehitellä jotain spesiaalia ku vuosipäiväkin olis ja illalla pitää esikkoa viedä hiihtokouluun. Ihan illan päätteeksi vois lämmitellä saunaa. Piti jo eilen mut ukokullalla meni niin myöhään ettei sitten enää jaksettu.

31.1.2013
myrmeli
myrmeli

Joo meilläkin tämä vesirokko alkoi kaksi viikkoa sitten esikoisen sairastumisella. Sillä olikin sellanen sopiva tauti että oli näppyjä muttei mitään hirveetä määrä, niinkuin nyt pojalla on. sillä on korvakäytävässäkin ja silmäripsien juures ja ja kurkus ja kivekset ja voi että kun muhun aivan sattuu sen puolesta. Mutta se hyvä puoli tässä on että että nyt päästään eroon siitä kun ei enää toiste tule ja minä ja mies ollaan kans pienenä sairastettu. Aikuisena tuo tauti onkin vissiin ihan hirvittävä mitä juttuja olen kuullut?

Voi tuokin taas jäi tuo haalarien tilaaminen alesta. noh, pitää noita kauppoja kytistellä koska myyvät halvalla... Siinä säästää ihan mukavasti ku ostaa ens talvea varten odottamaan. mua ei ainakaan yhtään haittaa jos on last seasonia, eipähän joka toisella hoitokaverilla ole samanmoista!

Misukka: joo tuo hidastaakin varmasti ärsyttävästi sun hommia. Ei sen puoleen, sulla edes on rumpu, mä kuivatan pyykkini narulla ja siinäkös aikaa menee. Toki senkin saa toimivaksi kunhan ei päästä itteänsä unohduksiin=) periaattees kaksi koneellista pystyy pesemään päiväs ja se on seuraavana päivänä kuivaa että pulaan en joudu mutta olis joskus kiva pitää oikeita pyykki päiviä eikä otella sen kans joka hemmetin ilta=) haetkos ihan suomeen töihin missä tarvitaan kielitaitoa vai aiotko jonnekkin ulkomaan maille töihin lähteä?

31.1.2013
myrmeli
myrmeli

Päiviä.

Noista lääkeaineista on aina paha mennä sanomaan, voihan se rokkosalvakin olla syypää ihottumaan.

Onnea teille vuosipäivän johdosta :)

Täällä ei tapahdu mitään erikoista. Kuivausrumpu pörrää ja jahka se lopettaa ni lähtee uusi satsi pyykkiä pyörimään pesukoneeseen. Jahka joskus uusi talo raksataan ni sit täytyy laittaa pistokkeita ja sulakkeita siihen malliin että saa vaikka molemmat pöristä yhtä aikaa. Nyt ku rajottaa kumpainenkin asia. Vaan yksi pistorasia ja liian heikko sulake.

Mie oon kirjotellu työhakemusta lontooksi. Sain sen vihdoin valmiiksi, täytyy vaan oikoluettaa se vielä miehellä. Että onko mulla prepositiot ihan päin honkia ja tuleeko tekstistä ajatus läpi. Mulla ku noi prepositiot ei ole ihan vahvin puoli, muuten sujuu kyllä.

Ulkona on kovin kosteaa, kurjaa :/

31.1.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...