Mihinkä otan tatuloonnin?

Siinäpä se, leiman koko tulee olemaan n. 10x15cm (max. siis, voi olla pienempikin) ja kyseessä siis leima mihin tulee jostain sata vuotta vanhasta äitienpäiväkortista mun kirjoittamana äiti, synt. ja kuolinaika ja melkovarmasti ruusu tms. Mutta mihin mä sen otan? Haluaisin sen mahdollisimman lähelle sydäntä, mutta rintakehään en ota mitään koskaan ikinä. Mut sit taas selässä mahdollisimman lähellä sydäntä on paikka tolle apinanpoikaaselle. Oikeassa kädessä on tossa sisäkäsivarrella jo leima, mut vasemmassa olis vapaata tilaa. Ja myös vasen nilkka/jalkapöytä on jo käytetty. Nyt ideat kehiin!

30.1.2013
RJ89
RJ89

Mä en tatuointejani / lävistyksiäni häpeä, eikä se mua haittaa vaikka se näkyy ja ihmiset kyselee siitä, saanpahan kertoa maailman hienoimmasta ihmisestä.

Mut jompi kumpi se nyt siis tulee olemaan, joko se käsivarsi (mikä toki näkyy sit aina töissä kun käärin kokintakin hihat aina ylös pois tieltä) taikka toi selkä/hartia.. On mulla aikaa tuumata, 21.2. on aika varattuna. :)

31.1.2013
RJ89
RJ89

vasemmalle käsivarrelle sisäpuolelle? alas tai ylös:)

31.1.2013
Blanco
Blanco

Riippuu ihan, että kuinak avonaisia vaatteita haluat joskus käyttää ja haittaako tatskan näkyminen niissä tilanteissa. Jotenki miusta se käsavarren sisäpuoli olis hyvä paikka noin tärkeälle ihmiselle. Luultavasti haluat pitää asian omana tietonasi, etkä julistaa koko maailmalle jossain juhlissa?

31.1.2013
misukka
misukka

tipihii, ei paha.

Mä myös mietin et olisko se paha jos se olis tossa hartialla, mut silti selän puolella. Et siis se vähä nousis tohon hartialle, et edestä päin näkyis kans jotain? Huono idea?

30.1.2013
RJ89
RJ89

No mutkun se ei sit natsaa sen tulevan toisen tatuoinnin kanssa mikä tulee tohon lapojen väliin..

30.1.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...