Päivä kerrallaan mennää eteenpäin...

Joka päivä hän käy ajatuksissan joka päivä hän elää sydämessä vain taivaanrannan takana hän odottaa -Rva-Nemo-

30.1.2013
Surunauha
Surunauha

Kiva että sulla on mukava ja välittävä pomo. Se on varmasti kullan arvoista. Toivottavasti saisit ne migreenit jotenkin haltuun.

Mulle on iskenyt vauvapakkomielle, siitä täällä nyt parina päivänä kirjoitellutkin. Vaikka ajoitus on luultavasti mitä huonoin, ni sain nyt miehen vakuutettua siitä, että kyllä mä kestän uuden raskauden vaikkei siitä helppoa tulekaan. Varmasti pelko persiissä on valtava jos plussaa. Eli meillä lähdetään nyt yrittelemään uutta vauvaa. Jokin aika sitten ei oikein kestänyt raskausuutisia mutta nyt pahinta on isot pallomahat. Ne, jotka muistuttaa että millainen sitä itsekin olisi jos kaikki olisi mennyt niin kuin piti.

Katsellaan, miten meidän käy ja miten tulevasta selvitään. Edelleen mua pelottaa huhtikuu. Kun olisi se laskettu aika silloin.

Soittelin psykiatriselle sairaanhoitajalle ja aikakin piti olla viime viikon maanantaina mutta peruivat sen sairastumisen vuoksi. Lupailivat kovasti, että tää sairaanhoitaja soittelee uutta aikaa tervehdyttyään mutta ainakaan vielä ei ole mitään kuulunut. Pääasiassa elämä kulkee eteenpäin mutta kyllä huonojakin päiviä on, tasaiseen tahtiin.

Ihanasti nämä pienet pirpanat pitää elämässä ja arjessa kiinni ♥

30.1.2013
misukka
misukka

Kesä se lähestyy pikku hiljaa se on tuloillaan,mutta ilman pientä nyyttiä.. Nii-in kesällä olisi ollut LA jos olisi elämä mennyt niin kuin suunittelin,raskasta tämä on vieläkin vaikka pari kuukautta kulunutkin ko tapahtumasta. Vaikeaa ajatella,mutta helpompaa kuin aikaisemmin,kysyn joka päivä itseltäni miksi näin kävi? En saa siihen vastauksia koskaan,elämän vaan piti mennä näin.

Onneksi on työ joka tuo voimaa ja elämää,oikeesti myös lapseni auttaa jaksamaan. Olen yllättänyt että töissäni oon saanut tukea ja esimieheltäni,hän on nainen ja kokenut saman kuin minäkin ja omistaa kuitenkin lapsia kaiken jälkeen. Tuntuu hyvältä että hän haluaa tukea ja kuunnella se auttaa jaksamaan töissäni,kunnes tämä terveys ei petä varsinkin nämä migreenikohtaukset tullut takaisin kolmen vuiden jälkeen.

Misukka,miten sinulla menee?

Jos näet viestii ja haluat kirjoitella laita viestiä gothicgirl83 @ luukku . com (välit pois)

30.1.2013
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...