Seksiviikkoiltaa! :D

nvoadnvpBGPIVBCSHjfnafnd Että silleen :D

30.1.2013
riu
riu

Mikiliinin tytölle onnittelut!

Voimia nakerotti, se on aina kauheeta ku joku läheinen on sairaalassa :( eikä se tieto erosta helpota yhtään oloa vaikka olisi kuinka valmistautunu läheisen poismenoon, se on aina yhtä surullista. Mulla oli sama viime keväänä ku mun vaari oli teholla, vaikka tiesin et hän ei enää sieltä kotia tule ni oli se silti kamala järkytys ku äiti soitti vaarin kuolleen. Mutta vielä kerran todella paljon voimia!

30.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Me ollaan oltu tänää kaupungilla ja hermo meni tohon keliin! Lunta sataa päin näköö ja tuulee joka suunnasta. Oli muuten tosi mukava tulla kotiin :) meillä oli tän ruokana ristikkoperunoita ja makkaraa, jossa oli juustoa päällä :P ja pesin mä kaks koneellista pyykkiä, huomiseks jäi yks :)kohta on poikien nukkumaanmenoaika ja sitte saa hetken rauhottua ennen nukkumaanmenoa.

30.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Moi pikkumea! Tervetuloa mukaan kirjoittelemaan :) Koskenlaskija melkein ruuassa ku ruuassa on hyvää, nam... Kuulostaa hyvältä tuo teijän laatikko. 8 kk ikäsen osaamat asiat nyt riippuu täysin lapsesta, joittenkii lapset vasta pyörii mahalta selälleen, kun taas meijän pieninkii käveli 8,5 kk iässä sujuvasti ilman tukea. Kaikki menee omaan tahtiinsa :)

Mie jään tännään asumaan sinne saunaan! Vilustaa oikeesti ihan kunnolla, sormetkii koko ajan ihan jäässä. Voi minua parkaa X) Ai juu ja pakko vähän takertua pikkuseikkaan ja moittia anoppia. Se osti muksuille kaksi lörtsyä. Tosi kiva ja kiitos vaan, lapset tykkää, ainoo kysymys kuuluu että miten mie tuon sujuvasti jaan kolmelle??? Ois voinu ostaa vielä yhen lissää, jos miulta kysytään X)

30.1.2013
riu
riu

Nea ne väittää myös että jos on puheen kanssa ongelmaa niin ne lapset on oma-aloteisempia ku muut -itse leikatut hiukset :DDDD No sie oot saanu peräsuoli pitkällä lykkiä rattaita... Ois ollu varmaan näppärämpää olla pulkalla liikkeellä :)

Marjaana laiskottelu on ihan sallittua! Ainakii välillä X) Eikös aamuketjussa ollu puhe että siulla oli huono yö? Sillon sitä suuremmalla syyllä on oikeus lorvintaan :)

Miulla on makkarasoppa tulilla ja nyt pitäs tehä kouluhommaa. Keskittymiskyky ku hamsterilla niin ei tästä meinaa tulla mittään :D Nooh, vähän nyt teen, ens yönä jos nukkus paremmin ja tehostas sitten sitä tehtäväntekoa ihan huolella :)

30.1.2013
riu
riu

Mitään en oo saanu aikaseks tänään... kunhan tää tissitakiainen päästää irti niin lähden esikon kans ruokakauppaan. Illalla sitten saunaan, jos sais vaikka isännän hieromaan vähä niskoja kun on ihan jumis :(

30.1.2013
marjaana
marjaana

Mie oon ihan jäässä! Hitto jos tulen kippeeks... EN vielä kuitenkaan kun haaveilen ruuasta :D Tuonne ku pääsis nyt syömään: http://www.ravintolamaailma.fi/grillsson/syomaan/syomaan

Menisin ja heti! Vaan ei auta, makkarasoppaa se vissiin ois väännettävä. Toisaalta se on kyllä erityisen passeli ruoka tähän viluun :D

Mitäs mammojen elämään? :)

30.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...