Järjettömiä pahoinvointeja...

Tässä pahoinvoinnissa ei vaan enää ole mitään järkeä :( Kauppaan ei voi mennä kun näkee kaiken maailman "yökötyksiä". Iltaisin nukkumaan mennessä pompin sata kertaa ylös kun maaten ei pysty olla.. Kertokaa nyt rakkaat kanssa kävijät kokemuksistanne jotta oma mieleni edes vähän kirkastuisi ://

29.1.2013
minnu85
minnu85
3 years, 11-month-old toddler

Jos menee sänkyyn pitkällee ja rupeaa maailma pyörimään ympärillä, niin kannattaa kokeilla laittaa toinen jalka maahan ihan kunnolla. Se luo jonkin harhan päähän niin sillon ei pitäisi tulla sitä pyörimisen tunnetta.
Millainen olo on nykyään? Onko yhtään pahoinvointi helpottunut?

25.3.2013
miima_
miima_

Lohduttaakohan yhtään,että esikoisen kanssa oksensin 31viikkoa ja paino putos -14kg ja nyt kakkosta oottaessa rv 14+4 paino pudonnut jo -11kg ja oksentelen 1-7krt/4h ja AINA kaikki pihalle,mitä vaan mahaan on eksynyt ja aina mahanesteisiin saakka. (onneks on varaa laihtua)

Mulla on jonkinverran auttanut noin urheilijoiden palautumisjuomat,saa energiaa,kaloreita ja kaikkee sen sellasta. Muuta keinoa itsekään en oo keksinyt. 

 

Tänäänkin itkin ja väkisin söin,ei ollu iisii. KAverit nauraa mun oksenteluille ja välillä räjähdän ja sanon,että "v***u,kokeilkaas joskus kun teillä on oksennustauti,olla oksentamatta ja koittaa syödä" Siinä kohtaa moni menee HYVIN hiljaiseks.

19.2.2013
Awalie
Awalie

En tiedä lohduttaako, mut mulle neuvolassa ekalla kerralla sanoivat ko kuopusta odotin, että mitä huonommin äiti voi ni sitä paremmin se salamatkustaja voi. Että ainaki tietää olevansa raskaana ja kaiken olevan masussa hyvin.

4.2.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...