Iltalörppää :D

Kait täällä joku muukin miun lisäks on? :D

29.1.2013
riu
riu

Täällä ollaan.

Mä oon pessy kaks koneellista pyykkiä tänää ja huomenna jatketaan. Tosin se oma pesukone ois ihan jees, mut pakko pyykkitupaa käyttää ennenku saa oman koneen korjattua. :D oon just nukuttamassa vauvaa ja mies syöttää esikolle iltapuuroa ja menee nukuttaan sen jälkeen pojan. Huomenna on aikanen herätys ku mennää käymää kaupoilla yhen toisen äidin kanssa ja tietenki aamulla lähetää :D ja oon täs koko illan pohtinu porukoiden talonmyyntiprojektia ku niille tulee huomenna kiinteistövälittäjä tekeen paperit ja alottaa myymään sitä sitten. Ja ku niiden pitää vielä irtisanoa vuokralainen siitä. Ois pitäny jo aikoja sitten ku se irtisanomisaika on kuitenki sen kuus kuukautta eikä tiiä kui nopeest se talo menee kaupaks..

29.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Vähäisistä yöunista huolimatta oon ollu tosi ahkera tänään; aamusta leivoin pari pellillistä Wilhelmiinoja ja sämpylöitä vähä enemmän, silitin kasan pyykkiä.. tietty normit pyykinpesut, ruoanlaitot ja lasten kuskaukset.

Iltaruoalla tuli kyllä niin huono olo etten pystyny edes syömään ruokaa... kohta lapsukaisille iltapalaa ja sitten nukkumaan..

29.1.2013
marjaana
marjaana

Mie nyt paistelen niitä jauhelihapihvejä... KOhtalainen urakka ja joo, vois tehä uunissakin mutta kun en halluu :D Parempia tullee pannulla :D Meillä se keskimminen geeniperimä on yhä edelleen mummilla ja vaan kaks muuta muksua on meijän ilona. Heti huomaa eron kun nyt täällä ei tapella :D Mie meniasin lintsata tännään vaan aamulla saksan tunnit, mutta lintsasin vahingossa koko päivän :D koski aamulla päähän, otin lääkkeen ja ei auttant, niinpä otin pikkasen lepiä. Herätys oli ja kaikkee, mutta vissiin sen sammutin koska heräsin vähän vaille yks iltapäivällä... vaan ei koske ennää päähän XD Oon sitte ollu ahkera ja käyny kaupassa, kirjottanu yhen esseen melkein valmiiks ja ruokakii on jo tulilla. Hyvä mie! :D

Mitäs muitten iltaan kuuluu? :)

29.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...