Kenellä vessassa ramppaaminen enteillyt synnytystä?

Taas utelen,kun mä niin malttamattomana odotan ,että tää vauva tulisi jo =) mulla varpusparvet lentänyt useamman päivän ja mittää ei kuulu saatika näy :D ..oon vaan kuullut ,että joillain se on ihan oikeasti enteillyt tulevaa synnytystä ..Mites teillä?

28.1.2013
Shamyra
Shamyra

Mullakin tyhjeni suoli ennen synnytystä. Supistukset oli kyllä kovassa vauhdissa.. oli inhottavaa istua pytyllä samaanaikaan kun suppaili.. Yöllä kävin varmaan 7 kertaa vessassa ja vauva syntyi päivällä sitten:)

7.7.2013
Felize
Felize

no joo viime raskaudessa mulla oli maha ihan sekasin n kaks viikkoo rv 34 paikkeillla ja pelkäsin jo alkavaa synnytystä, se meni kuitenkin ohi.. nyt sitten rv 37 ei maha ole niin löysällä mutta ravaan kakkosella mooonta kertaa päivässä, rasittavaa.. eikä mielestäni ruokavalio tms ole kummallakaan kerralla muuttunut.. tämähän voisi jo ennakoida synnytystä mutte en jotenkin usko vaikka jokaista merkkiä synnytystä ennakoivana merkkinä pidänkin :P tätä on jo 2vk kestänyt...

5.7.2013
AMP91
AMP91

Mie tyhjensin suolta pari päivää. Eli tuli rauhaksiin, enkä sitä sillä tavalla laskenu ennakoivaksi. Seuraavana päivänä tyhjennyksestä on kummastakin tullut lähtö.

29.1.2013
misukka
misukka

no kyllä se kroppa monilla tuppaa tyhjentämään suolen ennen synnytystä. Jos ei kroppa tee sitä omin päin ni avustavt siinä hommassa synnärillä.

Toivotaan, että pääset pian nyytin hakuun.

28.1.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...