mihin tää aika häviää??? :D

huomenna alkaa jo rv34. apuaa mua pelottaaaa :D huomen ois taas neuvola ja torstaina äpolilla pelkopolikäynti ja synnytystapa arvio. ärsyttää ku tarvii apuu noihi käynteihi ku maha on nii iso että maha on iha ratis kii sillee et painaa sitä, en uskalla ajaa ku pieniki ökkijarrutus voi olla pahasta

28.1.2013
odevenks
odevenks

mul on maha laskeutunu jo täs kuun alus :D

29.1.2013
odevenks
odevenks

oi voi ihana raskusaika... *huoh* Se on muuten jännä että se raskaus ei oo ennää ikinä yhtä ihana ja ihmeellinen ku esikoista odottaessa, sitä mahaakaan ei jotenkii samalla tavalla kerkee kuulostelemaan. Vaan on se silti niin ihanaa olla raskaana! Oijoi mikä vauvamasukateus iskee :)

28.1.2013
riu
riu

Odevenks meillä on sama laskettu! :) mulla on neuvola ylihuomenna ja samana päivänä meen myös tutustumaan sairaalaan! Kivaa että jotain tiedossa, kun tosiaan mustakin tuntuu että aika vaan matelee... :/ mun piti säästää kaikkia kodin juttuja ja järjestelyjä äippälomalle, mutta tajusin just että mänoon jo tehnyt ne melkeen kaikki :DD vauvan vaatteet on pesty ja laitettu kaappiin, sänky on pedattu ja vaunut odottaa kyytiläistä ;) muutama viikko ja neiti saa tulla mun puolesta pihalle!!

28.1.2013
LLaaura92
LLaaura92

mulla kans huhtikuussa 4v täyttävä tyttö ja 6kk hauva vauva, niiden kanssa on puuhaa :D

28.1.2013
odevenks
odevenks

joo mä oon huimat 154cm pitkä :D mul on tää koko raskaus menny iha hirveet vauhtii, justha mä vasta plussasin :D

28.1.2013
odevenks
odevenks

Ihanaa kun oot jo noin pitkällä :) Aika menee ihan hurjan nopeeta... nyt oot oikeestaan päässy ne hitaimmat viikot ohi, noilla viikoillahan aika alkaa meneen pikkasen jo nopeampaa. Itsellä nyt vasta huomenna starttaa viikot 21+0 ja aika menee niiiiin hitaasti välillä. Pari kuukautta tässä vielä mennään niin hissukseen että, sitten alkaa onneks vauhti kiihtymään. Mutta oon jo aatellu että kevät menee nopeaa :)

Kuulut ilmeisesti lyhytjalkaisten kastiin kun maha ottaa rattiin kiinni. Mulla onneks jalat on sen verta venähtäny että autolla pystyy ajaan lopussakin. Ihme, vaikka pojasta oli hyvinkin etumaha :)

Oi oi, kohtahan me jo päästään sitten kuulemaan vauvauutisia :)

28.1.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...