Aamuja!

Se ois taas maanantai... ou nou X)

28.1.2013
riu
riu

janecco. Mä tiiän ton, et kuolema tarkoittaa pääpiirteissään muutoksia elämässä mut siinä oli myös sivujuonteita et mitä meinaa jos näkee kuolleen tai on itse kuollut siinä unessa. Oli eri merkityksiä. Että mitähän tämä mun vankilani ja kuolemaan menoni oikein meinaa. Ja mikä merkitys niillä ihmisillä siinä oli. Olis hauska tietää vähän tarkemmin.

28.1.2013
misukka
misukka

Huomenta!

Meillä herättiin tossa puol ysiltä, mun pitäs mennä käymää tänää apteekissa mut paljonpa innostaa ku tuol ulkoon sataa jotai lumen tapasta. Ei yhtään kiva. :/

Meillä esikon vaippa ei oo päästäny pissoja pitkään aikaan läpi, yhessä vaiheessa ennen ku jätti yöpullon pois, ni tuntu et koko aika sai olla pesemässä yöppäriä ja lakanoita. Ja me kyl vaihetaa vaippa aina yöllä jos sattuu heräämään ja kömpii viereen, ihan vaa varmuuden vuoks. Ja eilen esikko alko toistelee "isä" sanaa. :D kauheasti tuo on oppinu sanoja lyhyessä ajassa!

Mut nyt aamupalalle.

28.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

PuhOuu: Meille tulee joko dobermanni tai sakemanni.. ei osaa päättää :)

28.1.2013
marjaana
marjaana

sairasloman takia ne sen ajan perui. Tiiä sit kauanko se sairastelee. Mie oon tottunu et lupaukset pidetään ja jos ei tuo sitä lupausta pidä et varaa mulle uuden ajan ku tervehtyy ni olkoon. Turhaa sinne olis sillon mennäkään jos ei kiinnosta.

28.1.2013
misukka
misukka

huomenta. oo jea! nyt alkoi viiminen viikko kotona oloa, viikon päästä alkaa työharjoittelu :D vähän jännittää alottaa fyysinen työ kun on kotona ollu vähän yli 4 vuotta. menee yhteen omakotitaloon nauhottamaan cyproklevyjä ja maalaamaan ja varmaan pääsen laatoittamaankin :D toivotaan että paikat kestää. tuossa hokasin että työvaatteet pitäs hommata vielä, täytyy kysyä sponsoroisko työnanjata sen verran kun meen kuitenkin sille ilmasiks röihin.

täytyy ottaa ilo irti pienemmän kanssa kotona kun esikko on hoidossa koko viikon :D

28.1.2013
mustikka88
mustikka88

En oo päässy ku se mun viime maanantain aika peruttiin. Sanoivat et se sairaanhoitaja sit soittelee uutta aikaa mut eipä ole kuulunut.

28.1.2013
misukka
misukka

Huomenia

Mie kävin viskaamassa naperot hoitoon. Voi taas iteltään kysellä että miksi ihmeessä kun kotona oon vaan kuitenki.

Heräsin tosi "mukavaan" uneen aamulla. Oltiin miehen kanssa menossa tappotuomiolle. Eli oltiin jossain vankilassa ja meidät vietiin vankikuljetuksella piikille. Mietittiin siinä matkalla et miltähän se tuntuu, jotta sattuuko kovasti ko henki lähtee. Sit siellä samassa kuljetuksessa oli joku nuori tyttö joka totes et hän on raskaana, mahaki pömpötti jo jonkin verran. Ja sit vieressä oleva nainen tuskaili et ku hänen siskonpoikansa laitto viestiä et voisko huomenna nähdä. Siinä sit olin alkamas sen kans pohtia et miten kannattais viesti muotoilla ku heräsin. 10 minsaa ennen kellonsoittoa.

Kummia unia sitä näkkee. Ei kellään sattuis olee taas unikirjaa tai jotain käsillä et mitä kummaa mie pohdin. Tai no ei kai sitä ehkä tartte paljoo pohtia. Eilen oli huono ilta. Masenti oikeen urakalla. Mies mokoma meni sanoo et hänen puolestaan voidaan millon vaan ruveta yrittää vauvaa mut sit kuitenk samaan hengenvetoon sanoo et pelkää et mulla on surutyö vielä niin pahasti kesken, että miten se vaikuttas siiheen uuteen vauvaan (jos se ees selviäis hengissä, doubt it) ja puheli kortongeista sun muista. Voi plääh. Ja samaan aikaan musta tuntuu et kukaan ei huoli mua töihin ja se työpaikka olis ny aika oleellinen.

Voi perseen suti, sanon vaan.

28.1.2013
misukka
misukka

Huomenta!

Niinhän se taas meni, että tää yö oli taas huonompi, mutta onneks menin ite aikasin nukkumaan niin sai edes yhden pätkän nukuttua enemmän ku tunnin verran.

Arki taas koittaa, eli isäntä on illankin vaihteeks pois :( Mun täytyis siivota tätä kämppää, nykyään sais imuroidakin joka päivä kun tuo vauva on lähteny liikkeelle.

Näyttäis siltä, että tänä keväänä me otetaan koira, piti jo viime keväänä ottaa, mutta en mä olis jaksanu ison mahani kans sitä lenkittää montaa kertaa päiväs.. nyt vaan täytyis löytää sopiva kasvattaja jolla olis pentue tulossa... Me ei vaan lähdetä mitään näyttelykoiraa hakemaan, vaan ihan perheenjäsentä...

28.1.2013
marjaana
marjaana

Aamu alkokii aika maanataisissa tunnelmissa, huonosti nukutun yön jälkeen herään "virkeenä" pissilätäköstä. No joo, kyllä se suihku virkisti X) Niin ja se en ollu mie ku pissin sänkyyn, vaan tuo meijän keskimmäinen geeniperimä. Ihan vaan selvennykseks :D Mies nukku sohvalla, ja kaikki meijän lapset nukku miun vieressä. Kyllä meillä oli kivaa.

Tän päivän ohjelmissa on koulupäivä, oh joy. Koulupäivän jälkeen kottiin ruuan tekoon ja poika pikapikaa syönnin päälle kiekkokouluun. Keskimmäinen mennee mummin luo kaks yötä olemaan, poika on kevyesti intona! Pissiköön mummin sänkyyn ens yönä X) Joten meille on tulossa rauhalliset pari iltaa... Kuhan nyt vaan sais tän koneen eka käyntiin :D

28.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...