Sunnuntai-iltaa :)

Onkos täällä yhtikäs kettään?

27.1.2013
riu
riu

Ompa jännä, sydänystäväni on farmaseutti ja proviisori myös. Hän on myös ehdottomasti myös sitä mieltä ettei nenäsumutteita saa käyttää paksuna, imeytyy tehokkaasti vauvan verenkiertoon. Samaa ohjeistusta olen parilta muultakin lääkäriltä saanut, siksi en ole uskaltanut käyttää.
Mikäs tässä, viikolla 26 jo mennään :) nyt on hemppakin kait noussu jo, kun olo ennen flunssaa oli ihan ok. Alussa oksensin 15+ viikolle yötä päivää, silti on nyt jo elämäniloa kertynyt 16kg! Aamu ja iltapainon erotus on jopa 3,5kg..että nesteitäkin kyllä on kropassa. Ruoka maistuu ja masu on iso. Laitoin Urhon jälestä kaikki vauvatavarat jo kiertoon, nyt on ihanaa kun saa hyvällä omallatunnolla ostaa meidän viimoselle uusia.

27.1.2013
tyttö
tyttö

Iltoja!

Meillä on kohta poikien nukkumaanmeno aika, tai ainaki esikko käy nukkumaa ku jäi päikkärit välistä ku mun sisko tuli käymää poikaystävänsä kanssa tässä meillä. Kyllä tuo pienempiki nukahtaa, sen verran väsyneesti jokeltelee tuossa.

Toivotaan ettei se mahatauti tartu suhun, emäntä!

27.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
36 weeks pregnant

ahaa no mie en semmosia ohjelmia kaho, koska tullee niin laiska olo :D

Voi ei emäntä, toivotaan ihan todenteolla ettei tartu myös sinnuun! Mahatauti on niin inha, ja etenkii jos ite potee sitä niin se sairaitten lasten hoitaminen on niin superkurjaa :/

27.1.2013
riu
riu

no siinä Hurjassa painonpudotuksessa, tulee just nyt neloselta :)

27.1.2013
Mummy83
Mummy83

Mummy mikä chris missä? Ei sillä että utelias oisin :D Siulla on ollu kyllä kanssa huippukiva viikonloppu, tuommosen päälle ei varmaan ees ne kouluhommat ihan niin paljoo harmita :D

Taivaltaja oot sie ihan varma että se on aivan täysin tikissään? Meinaan että se ikea-vapaaehtoisuus taitaa olla miesten kesken harvinaisempaa :D Hassua, mie huolin kyllä ikean tavaroita, mutta se ruoka... Juu ei kelpaa miulle se sitten ollenkaan :D

27.1.2013
riu
riu

iltoja. hitaast mut varmast koulutehtäviä koitan saada eteenpäin.

eilen oltiin piknikristeilyllä, olisinkohan koskaan ikinä ottanut alkoholia 9.30 aamulla. jotenki utopistista, mut vaik sitä useamman joi, ni ei ollu krapulaa, kun joi hitaast pitkin päivää :)

mä näin yhden niiiin ihana Guessin laukun et melkein ostin sen, mut se oli pikkuisen liian pieni malliltaan. Mut korvaavaksi löysin Conversen läppärikassin parilla kympillä tarjouksesta. :)

illalla treffasin vielä yhden kaverin, mut kiltisti olin kympiltä kotona :) tänään käytiinki tytön kans uimassa päivällä, mutsi oli mukana ni pääsi ite uimaan vähän matkaaki ja sukeltelin tytön seurana ja nautittii höyrysaunasta :) sen jälkee mies lähti tytön kans jonnekki ni mä saan lukurauhan, vähän tehtävätki edistyny.

tytölle pikaista paranemista ja toivotaan ettei kukaan kovin kipeeksi tulisi.

mä pidän luovan tauon ja koitan inspiroitua hurjasta painonpudotuksesta :) mistäköhän sitä sais itelleen kotiin noin söpön ja mukavanoloisen PT:n ku se Chris ;)

27.1.2013
Mummy83
Mummy83

tyttö kyllä niitä suihkeita voi käyttää, lääkärin ohjeilla oon itekkii suihkutellu jos on allergia-aika tai karmiva räkätauti. Miekään ku en kertakaikkiaan voi nukkua ollenkaan jso ei ilma kulje nenän kautta. Se on niin inhaa... Toivottavasti helpottaa nopsaan :)

Taivaltaja, siis ihan yksin meinaa kiroilla ikea-lipaston kaa? On se eri reipas :D Onkos siulla tukka kippee eilisen jäliltä?

Mie oon vieläkii jotenkii ihan raato eilisen jäliltä, ja se räkätautikii taitaa yrittää tulla uuvestaan just ku meinas hetkeks helpottaa. Ärh sentään. Hiivatin kiva viikonloppu kyllä kaikenkaikkiaan, en muuta sano. Ja hassu niin ku aamuketjussakin mainitsin :D

27.1.2013
riu
riu

Heippa naiset! Mitä kuuluu jermulaan? Ite potenut useamman päivän ja yön ihan tajutonta räkäpäisyyttä, öisin saa happea kunnolla vain seisomalla. Korvissa asti paine, ei lämpöä eikä mitään. Rohinaa ja yskimistä itse kullaki täällä..ite olen onneksi tosi harvakseltaan flunssassa. Nyt kun ei etes voi mitään nenäsumutteitakaan käyttää..pöh. Onneksi tänään jo hiukan parempana.

27.1.2013
tyttö
tyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...