ulkona nukkumisesta

Onko teillä pienet nukkuneet ulkona päiväunia? Jos on niin minkä ikäiseksi asti?

27.1.2013
hookoo
hookoo
3 years, 7-month-old toddler

Kurre=isäntä :) mä illalla mietin tota että se on oikeesti jännä kuinka tällasessa palstassa joku nimimerkki tuntuu tutulta ihmiseltä,vaikka oikeesti tiä siitä juuri mitään. Siis sillai että joskus saattaa just tollai tulla mieleen että mitähän sille hookoolle kuuluu  jne. Untakin joskus liberomaasta saattaa heikkona hetkenä nähdä :-P nymmää jo pilaan löpinöilläni koko sun ketjun..

28.1.2013
Äitiorava
Äitiorava

sillon vaan jos käytiin lenkil tms. asuin kerrostalos ku tyttö oli pieni ettei ois tullu mieleenkää jättäö yksin ulos. mut paremmin nukkuki sisäl ku vaunuis. nyt ku tää toinen syntyy ja ku on jo tää riehakas kohta 4v 5 tässä ja asutaan omakotitalossa nii laitan kyl terassille vaunuihin, ainaki kokeilen :D mä kyl olin selllanen hysteerikko esikon aikaa et hyvä et uskalsin kusella käydä et saa nähä mitä nyt käy :D

28.1.2013
odevenks
odevenks

Kyrsä suussa... hehheehheee, on sulla hulvattomat jutut!! Ja sun suosikkilaulaja taitaa olla Kurre, vai??? Vai onko se kurre teidän talon isäntä??

28.1.2013
hookoo
hookoo

No tottahan nyt hookanin muistan :) niin,kyllä mut aika varmasti tunnistaa. Jättiorava joka kulkee aina kyrSä suussa,ei oo vaikeeta :) sun poika tykkää sit just oikeista asioista,hyvä hyvä.

27.1.2013
Äitiorava
Äitiorava

Hei mamaorkku! Mukava että muistat :) Jännä miten jotkut tyypit täällä jää mieleen ja teitä muistaa vaikka ei olla koskaan tavattu. Ei edes tunnettaisi vaikka vastakkain kuljettaisiin. Paitsi sut äitiorava tietysti tuntisin, en nimittäin ole koskaan nähnyt oravaa joka syö makkaraa, ja jos näkisin niin tunnistaisin ja tulisin varmaan moikkaamaan! Mun poju 12kk rakastaa muuten oravia:) !! Ja hookoon makkaraa tietty:DD! Kuulumisiin!!

27.1.2013
hookoo
hookoo

Esikko nukku ulkona vaan sillon ku vaunut oli liikkeessä, mut käytiinki melko pitkillä lenkeillä vauva aikana. Toka kohta 5kk ja nyt ehkä viimesen kuukauden aikana vasta ruvennu ylipäätään nukkuu kunnon päikkäreitä. Ulkona nukkuu yleensä hyvin, jos jaksaa aluks tarpeeks pitkään olla liikkeessä. Ulkona saattaa nukkuu 3h sisällä yleesä vaan tunnin verran, paitsi jos nukun ite seurana ja "nukutan" uudestaan ku meinaa heräillä.

27.1.2013
huopis
huopis

Meillä nukkuu vähän milloin mitenkin. Paremmin kyl nukkuu ulkona. Kuopus on nyt 1v9kk ja nukkuu ulkona aina pph:lla ollessaan ja kotonakin jos on alle 10 astetta pakkasta ja äiskä ei ole superlaiskalla tuulella.

Tänään äitiä laiskotti ja se kostautui. Alle tunnin nukkui sisällä :/

27.1.2013
misukka
misukka

Meidän nyt 2,5v on aina nukkunut sisällä paremmin. Pienempänä nukkui niin lyhyitä pätkiä ettei ollut järkeä nukuttaa ulkona. Alle 2v nukkui satunnaisesti ulkona jos nukahti rattaisiin ulkona ollessa. Silloinkin nukkui paremmin jos toi rattaat eteiseen ja riisui vähän kuin jos jätti rattaat ulos.

27.1.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

Hej hookoo ;) Tuut aina mieleen kun tulee se hk:n mainos missä alhaalla näkyy se osote että hookoo.fi :)

Meillä ei kumpikaan muksu oo säännöllisesti nukkunu ulkona,mutta välillä. Esikko nukku ehkä johkin alle 1,5 vee asti. Senkin jälkeen toki viä väsyneenä esim pitkällä lenkillä rattaisiin nukahtanu. Ja meilläkin tuo vuosikas nukkuu päikkynsä rattaissa sillon kun pojan kanssa touhutaan ulkona :)

27.1.2013
Äitiorava
Äitiorava

Meillä siis 12 kk kaveri joka yhä nukkuu ulkona yhdet päiväunet.

27.1.2013
hookoo
hookoo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...