ensimmäinen ja viimenen kerta kun tilaan ulkomailta mitään!

voi että  minnuu ketuttaa kuin pientä elukkaa! pikkuveli  oli  toivonut  joululahjaa ed hardyn jälleenmyynti sivulta. päätin sitten samalla tilata sieltä tytöillekkin mieluisat lahjat. väsäsin sinne  tunnukset, ja tilasin  vaatteita heti joulukuun alussa. luottokortinkin kanssa  säädin ensimmäistä kertaa. pari viikkoa meni, eikä mitään  kuulunut. sivuiltani näin ettei tilaustani oltu edes käsitelty. rahakaan  ei ollutmennyt mihinkään, joten säädin  lisää, ja lopulta sivuillani näkyi 3 identtistä tilausta, joista yhdestä lähti onnistuneesti rahat eteenpäin. nopea toimitus näkyi sitten siinä,  että vaatteet saapui vasta tällä viikolla  suomeen, eivät siis ennättäneet  lähellekkään joulua. 30e  meni vielä  tullimaksuihin, ehän mie tienny että jostain hemmetin t-paidasta ja mekosta  pitäisi jotain tulliveroakin maksaa:O nytkun paketti vihdoin tuli kotia, niinjukolauta, vain  2  kolmesta oli tilaamani, ja sen  kolmannen mekon tilalle oli  sullottu joku todella ruma toppi! voisun perkeleen perkele! tämän  takia  mie  en  oo  eläissäni osanu  luottaa nettikauppoihin, etenkään ulkomailla toimiin kun  menee  kaikki niin pirun  vaikiaksi! yllättävää sinänsä, että kyseisen mestan nettisivutkin kaatuvat  jokakerta kun sinne yrittää laittaa palautetta. aargh! never ever again!

27.1.2013
Blanco
Blanco

pitäävarmaan  paypaliin kysästä, toisaalta, tällä turistienglannilla en tiedä pääsenkö yhteiseen ymmärrykseen sieltäkään. ehkä tämänyt  vain oli sellainen  opetuksenpaikka mulle. onneksi ei ollut sen suurempia ostoja kyseessä kuitenkaan kuin blingbling-rättejä.

27.1.2013
Blanco
Blanco

Mie oon nyt siinä uskossa, et sun tarttee ottaa sinne PayPaliin yhteyttä. Käsittääkseni ne palauttaa sulle rahat ja hoitaa sinne myyjään päin sotkun, siis jos et saa sitä myyjää kiinni tai ne ei suostu palauttaa sulle rahoja omaehtoisesti.

27.1.2013
misukka
misukka

no mie kuittasin paypalin kautta, vaan tuote silti jotainaivan muuta, ja rahathan onkortilta  menneet jo aikapäiviä sitten:/

27.1.2013
Blanco
Blanco

Kurja tuuri :/ Mä en noista palautusjutuista tiedä mitään ku mulla tilaukset onnistuneet hienosti. Mä oon siis pari kertaa tilannu ebaystä tanssijuttuja. Ja tuotteet tulleet niin Kiinasta kuin euroopan alueeltakin.

Noi tullit on kyl semmonen juttu et ne kannattaa tarkastaa etukäteen. Mistä maista yleensä tullataan tavarat ja mistä summasta lähtien. Alvit tulee ostoksista oliko 24 euroa ylittävältä osalta. Ja tästäkin on olemassa poikkeukset et millon niitä ei tule tai niitä ei maksateta.

Ja noissa ulkomana ostoksissa mie suosin PayPalia. Veloitus PayPaliin mulla on luottokortilta. Se systeemi vähän turvaa miun rahoja jos tuote ei ole tilauksen mukainen/sitä ei tule lainkaan.

27.1.2013
misukka
misukka

no juuh, varmasti oli huonoa tuuriakin mukana, mutta vahvisti vain ennakkoluulojani kaikkia ulkomaisia nettikauppoja kohtaan:/ paljon  olen netistä tilannut,  mutta aina suomalaisista putiikeista. ja luottokorttia en  ole  koskaan aiemmin uskaltanut käyttää, edes silloin, kun tilasin lomalennolle aloeveraa ja baileyssia koneeseen:D

 

äh. ehkä mie jatkossakin pidän linjani siinä, että sivu jokakäyttää /jossa  joutuu käyttämään google-kääntäjää,  ei ehkä oleturvallisin  mahdollinen shoppailupaikka:D

27.1.2013
Blanco
Blanco

up

27.1.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...