Vinkki viitonen vauvan ruoan valmistukseen

Valmistan vauvan ruoka-aineet erikseen kunkin ja pakastan silikonisissa muffinssivuoissa ja jääpalamuoteissa. Ruoka-aineiden jäädyttyä irrotan palat ja laitan omiin pusseihin ja nimen sekä päivämäärän päälle. Päivittäin voin ottaa sulaamaan "erilaista" ruokaa yhdistelemällä päivän annoksen erillisistä aineksista (peruna, bataatti, porkkana, parsakaali, kukkakaali, sipuli, palsternakka, sianliha, nauta, broileri, kalkkuna...). Ei siis tarvitse vauvankaan tyytyä aina siihen samaan tai muutamaan erilaiseen pakastettuun ruokaan. Välillä voi olla vain muutamaa raaka-ainetta kun toisena päivänä sekoittelen useampia. Toisinaan maustan sipulilla toisinaan palsternakalla saa kivaa vivahdetta.

25.1.2013
AnKOr
AnKOr

Perunan voi edelleen pakastaa esim. kukkakaalin kanssa.

+ Tämäkin vinkki on noin sata kertaa täälä ollut.

26.1.2013
RJ89
RJ89

En vain koskaan ole sipulia (kelta-tai puna) missään muodossa pakastanut. Purjosipulia muistaakseni kyllä.

Tottumiskysymys.

25.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Perunaahan ei kannata pakastaa. Sipuliakaan en yksistään pakastaisi.

Lihojen osalta varmaan tarkoitit, että yhdellä aterialla yhtä lihalaatua kerrallaan.

25.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...