Supistelu

elikkä viikkoja 35 ja oon sairaalassakin jo ollut useaan otteeseen noiden supistelujen takia... mutta kun mulla pääsääntöisesti tuntuu ne selässä ja välillä voi tulla 2-5 min välillä... mulla aikasemmasta lapsesta tuntu kanssa selässä ja viikkoja oli 36 ja antoivat sitten sairaalassa jotain lääkkettäkin ettei supistukset kesken lopu että vauva sai tulla maailmaan.... mutta kun en oikeen enää muista että miten kovasti se sattu ja missä välissä sitä sairaalaan mentiin.... ET MITEN KOVASTI SEN PITÄS SITTE SATTUA... MULLA KUN ON REILUSTI TUOTA MATKAAKIN..!!!.. Kun nyt on vähän väliä ja aamulla ja illalla tosi kipeänä selkä ja maha....

25.1.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

Mö en ite voi yhtään allekirjoittaa tota,että tietää olevan synnytyssupistuksia,kun sattuu joo varmasti näin onkin useammalla,mutta mä luotin tuohon,kun mun sisko ohjeisti Mua,että kun itku tulee niin tiedät meneväs synnyttää,nooh minä luotin tuohon supparit 8min välein klo 18.00 alkaen kotona ja sir puoli 2 yöllä miehen raahaamana suostuin mennä tarkastuttaa tilanteen ja 5cm auki ja uskokaa tai älkää ei sattunut yhtään mulla oli jopa tylsää salissa kunnes 7cm kohdalla kalvot puhkaistiin ja sitten Mua kyllö sattu niin halvatusti :D Mutta mie olen varmaan yks näistä "harvinaisista" tapauksista..

25.1.2013
Shamyra
Shamyra

ei ne sinuu enää sänkypotilaaksi laita. Kyllä noilla viikoilla saa tulla jos on tullakseen. Jos sulla on tosissaan paljo sitä matkaa ni melkein kannattaa lähteä käymään. Ku ei kukaan sitä päätöstä voi sun puolestasi tehdä. Sun täytyy ite arvioida et joko se pieni on tulossa. Mä tosin kuopuksesta itse sanoin aamulla puoli 9, et nää loppuu vielä vaikka tosi kipeetä teki ja poltteli. 11.04 oli vauva ulkona ja sairaalassa ehdittiin olla yhteensä 25 minsaa ja matkaa oli vaan reilu 30km.

25.1.2013
misukka
misukka

no nyt en oo sinne soittanu mut viimeksi viikkoja 32 ni pistivät mut sänkyyn lepäämään ja nousta ei saanut enkä tahdo sitä enää 4 pv sängyssä 24h vuorokaudessa oli ihan tarpeeksi... :)

25.1.2013
HeppaHöperö
HeppaHöperö

Kannattaa sinne mennä jos säännöllisesti tulee 5min välein ja jos kerta matkaakin on!..Miten se sairaalanhenkilökunta ohjeisti sua?..soita sinne =)

25.1.2013
Shamyra
Shamyra
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...