Perjantaihuomenta!

Mites on perjantaina muilla mammoilla lähteny käyntiin? Ah, mä sain nukkua kuus tuntia putkeen, ihanaa! Nyt jos jaksais raahautua suihkuun niin heräis kunnolla :) Tänään esikko menee koe-esiintymiseen, vähän jänskättää! Rauhallista perjantaita kaikille!

25.1.2013
marjaana
marjaana

Jukkapalmuhan se juurikin :)

Kiva et on taas raha-asiat hetken kohdillaan :)

25.1.2013
misukka
misukka

Äläs ny. Ei saa luovuttaa. Vasta sit 80+ eiks je?

25.1.2013
misukka
misukka

Vai pilkille... Mie oon luullu et se on lähinnä semmosten 60 ja kuoleman välissä olevien pappojen hommaa.

Mut saahan siinä olla rauhassa. Ihan itekseen pohtia syntyjä syviä.

Ja sit asiasta kukkaruukkuun. Onkos kukaan huomannu semmosta kummallisuutta et sanaa hepuli käytetään mitä kummallisemmissa asiayhteyksissä. Ei pahalla mamy_blue, olen vaan ihmetellyt tätä jo pitkään... Ja nyt tuli taas mieleen.

hepuli = hillitön naurukohtaus  ei virtapiikki tai raivokohtaus jotka tuppaa nykyään olemaan sanan merkityksiä. Tai niissä merkityksissä sitä käytetään...

25.1.2013
misukka
misukka

Huomenta

Onnea beibi!

Meillä huuto kävi kuudelta. Käytin kuopuksen pisulla ja vaipan vaihdolla ja mentiin vielä pötköttelee reiluksi puoleksi tunniksi. Ei tuo nukkunu mut köllötteli kainalossa.

Kävin tuossa kaupassa ja totesin et täytyy käydä vielä uudelleenkin. Pitää hakea vadelma hilloa ja ehkä mä voisin kuitenki ottaa sen vessapaperi ja talouspaperitarjouksenki. Vaikka isännys oli sitä mieltä ettei tarvi. Aina tuota paperia kuluu kuitenki. Ja ystävällisesti meidän postikuski jättää seuraavaan paikkaan meneviä posteja meidän laatikkoon. Se seuraava mesta on 2 kilsan päässä. Että jatkuvasti saa niitä toisten postejaki kiikuttaa takasin. Pitäsköhän kohta laittaa vaatimusta kilometrikorvauksista. Sen verta usein noita toisten posteja päätyy meidän lootaan. Viime kuussa oli meidän laatikossa naapurin ja sit tän toisen postit omien lisäksi. Alkaa hiukka kypsyttää taas.

25.1.2013
misukka
misukka

up!

25.1.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...