Hyvä voide atoopikolle?

Ceridal lipogeeli on ollut käytössä, mutta voide ei olekaan enää kela-korvattava! On kokeiltu Apobase, Novalan, Ceralan ja ties mitä muuta, mutta mikään ei vastaa tuota Ceridal lipogeeliä!! Jos voiteessa on vettä, poika alkaa huutaa kun ihoa ilmeisesti alkaa kirvellä. Elikkäs vinkkejä, mitä rasvoja te käytätte?! Kun ei olisi varaa maksaa 15€ pienestä purkista rasvaa ja niitä kun saa olla yhtämittaa ostamassa. Tai tietenkin maksan jos vastaavaa ei löydy.

24.1.2013
hookoo
hookoo
3 years, 6-month-old toddler

Mä kävisin ihotautilääkärillä! Hän voi kertoa mikä on just sun iholle paras. Lisäks saatat saada reseptin isompaan rasvapakettiin, josta saat sit mahdollisesti kela korvausta. Mä kävin juurikin ihotautilääkärillä ja sain muutaman eri reseptin rasvoja. Ekaa kokeilin (se mitä lääkäri suositteli) ja toimii. Purkki on iso pumppupullo, mut tulee PALJON halvemmaksi, kuin ostaa niitä pieniä usein. Lisäks kela korvaa, kun on ns.sairauteen. Atooppinen iho kun on kuitenkin sellainen josta kaikki sen omistavat jollain tapaa kärsii. Ainakin hoitamattomana. Talvella homma vielä pahenee :/ Lisäks mä laitoin vakuutukseen tuon ihotauti keikan ja se ei tullut siis maksamaan paljoa.

7.9.2013
carata
carata

On kyllä jo vähän vanha keskustelu, mutta vastaan silti. Meillä ainakin decubal on todettu todella hyväksi ja siitä saa korvauksen. Nimenomaan decubal original clinic cream, tässä ei oo säilöntäaineita ainakaan niin paljon kuin aqualaneissa, ceralanissa yms. On ihanan paksu rasva, mutta ei kuitenkaan liian paksua.

5.8.2013
minn
minn

Juu iho ei saa tosiaan olla rikki koska muuten kirvelee. Ystävän lapsi sai tuosta seoksesta tosi hyvän avun kun mikään muu ei enää auttanut ja yöt itkettiin kutisevaa ihoa. Mutta ei siis rikkinäiselle iholle!

3.5.2013
Jopster
Jopster

Kannattaa kokeilla ruokasoodaa perusvoiteeseen sekoitettuna, se tehoaa monelle!

2.5.2013
Jopster
Jopster

mulle määrättiin tälläinen "ihme" rasva kuulema.. toimii joka lähtöön, hyttysen puremiin, kuivaan ihoon jne..

Physiogel® perusvoide
Voide kuivan ja herkän ihon päivittäiseen hoitoon

Sopii:


herkälle iholle
kuivalle iholle
ärtyneelle iholle
ikääntyneelle iholle

Hyödyt:


DMS® rakenne auttaa korjaamaan ihon läpäisyestettä
auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa
sisältää luonnollisia aineosia
ei sisällä emulgointiaineita
ei hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita

Pakkauskoot:
200 ml -- SV-peruskorvattava pakkauskoko silloin kun lääkäri määrää sitä pitkäaikaisen ihosairauden hoitoon
75 ml

28.1.2013
saniainen85
saniainen85

KIITOS kaikille vinkistä!! Kokeilemaan uusia rasvoja... Meillä atoopikolla siis ikää 12kk, ja koko aika eli noin 9kk iho on ollut pahana. Ei ole oikein rauhallista vaihetta ollut. Uudet ruoka-aineet aiheuttavat ensireaktiona ihottuman pahenemisen, ja nyt talviaikaan atoopikoilla tietysti iho on muutenkin pahempi (vai voiko yleistää?) Siksi olen vaan jämähtänyt tuohon yhteen hyvään rasvaan mikä on löytynyt, ja meinasi iskeä paniikki kun kuulin ettei se enää olekaan sv-korvattava. Hyvähän se on rasvoja joka tapauksessa vaihdella niinkuin te viisaammat jo totesitte. Mutta näillä teidän huippuvinkeillä siis uusia rasvoja testailemaan!

27.1.2013
hookoo
hookoo

Tyttöä peesin. Miniderm meidänkin atoopikoilla käytössä, rinnalla myös Lipolan, jos on oikein pahana. Mutta peruskäytössä Miniderm :)

24.1.2013
Myy76
Myy76

Ihan paras ihorasva meidän atoopikoille on Miniderm (Aco)!

24.1.2013
tyttö
tyttö

Jo mainitsemistasi käytettiin vielä Ceralan Plus ja Lipolan, jos et ole niitä käyttänyt.

Ainakin 6 vuotta sitten reseptillä 400 gramman pumppupullot oli korvattavia.

24.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Etusivulle?

24.1.2013
hookoo
hookoo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...