juoksukoulu

pakko oli nyt tulla tännekin hehkuttaa, jos vaikka joku sais samanlaisen innostuksen kun minä. :) nyt on juoksukoulun kuudes viikko menossa ja eilen juoksin 3.13km yhteen putkeen.(okei, kahdesti jouduin pysähtymään kun kengännauhat aukes.) :D sunnuntaina on vuorossa viiden kilometrin juoksu, saas nähdä miten sen kanssa käy. :) eilinen lenkki meni tosi hyvin, jaksoi loppukirinkin, mut sit on välillä päiviä millon ei ees kilometriä jaksais. :)

24.1.2013
Santtuvaan
Santtuvaan
1 year, 7-month-old toddler

joo, voit sie tulla jo nyt puskee muhun vauhtia:D?

27.1.2013
Blanco
Blanco

joo mie oon henkisenä tukena. kuvittelet miut vähän avittaa selästä sit, kun ei enää millään jaksais. :D

27.1.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

santtuvaan, munon varmaan  pakko mennä itekkin vatsoja tekeen eikä vaan liberoida vatsamakkaroista xD

27.1.2013
Blanco
Blanco

joo mietin ihan samaa tänään lenkillä, et voi kun olis jo se aika kun tuokin lenkki menee kevyesti. mulla on nyt hirvee motivaatio tullu jostain. päässä pyörii vaan "hitto vie tää maha lähtee nyt! " on tullu jostain se varmuus, et kyl mie pystyn, kun kerta muutkin. :) lenkin jälkeen pakko piestä ittensä vielä vatsoja ym tekemään. :D oli muuten tuskaa käydä illalla kaupassa, kun joka askeleella tuntui vatsalihaksissa inhottavalle. :)

p.s. vyötäröstä -6cm kahdessa viikossa. :)

27.1.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

aargh,miten jollakulla riittää kunto:D!!

siis miemuistan kyllä vielä teininä, milloin juoksin tuosta nuin vain kaveria vastaan asemalle (5km) tai sieltä  kotia hakemaan   unohtunutta kännykkää, ja sitten vielä takaisin sinne pirun asemalle, mutta NYT... huh.

loppukesästä/alkusyksystähän mie juoksin postilaatikolle noutamaan postia. tästä tuli varmaan se reilu kilometri sitten yhteensä matkaa, ja mie olin aina sit ihan veto veks:D  sit tuli vielä syyssateet ja kylmyys, niin jäi juoksemiset siihen. 

pitäsi vaan löytää se oma ulkoilumuoto. juoksua  kaipaan hirmusesti, muistissa se sintää aina  niin ihanan huolettomana urheilumuotona. valitettavasti se ei vaan tällä hetkellä vastaa sitä  olotilaa joka syntyy heti kun hölkkäsen minuutinkin xD

voi miksi pitää kehittyä surkeasta  vaan  vähitellen hyväksi, kun oisi niinnastaa  olla heti kättelyssä jo PRO:D

27.1.2013
Blanco
Blanco

Jee! ! Tänään meni 5km! :) teki aika tiukkaa, mut tahdonvoimalla.. :)

27.1.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

pelargoni: ihan sohvan nurkasta alotin. eka viikko piti tuplata, kun en jaksanut juosta edes 2 min putkeen ja senkin jälkeen olin ihan kuoleman kielissä. :) eilen jaksoin jopa ottaa loppukirin!

janecco: mulla vaikuttaa ehkä eniten se et onko ollu edellispäivänä urheilua vai ei. Jos on ollu edellinen päivä vapaa niin jaksaa tosi hyvin juosta, mut jos on tehny pienenkään juoksulenkin niin sit ei niin hyvin.. :)

24.1.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

etusivulle

24.1.2013
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...