Saatiin lähete fysioterapeutille.

Kun tuo meitin 4kk ikänen pikku herra ei nosta päätään mukana käsistä vedettäessä ennen ku on täysin istuvassa asennossa. Eli myöhässä siis nostaa sen. Tänään lääkärineuvolassa huomattiin ja lääkäri laitto lähetteen ja anto puhelinnumeron mihin pitää soittaa ja varata aika. Onko teiän muiden vauvoilla ollu tätä samaa ja ootteko käynneet fysioterapiassa vai ihan kotona jumppaamalla saaneet sen päänkin mukaan ajoissa eikä myöhässä? Ymmärtääköhän kukaa mitä meinaan? :D

22.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Soitin tänää tonne ajanvaraukseen ja sain ajan 5.2. ja sain myös soittoajan, että se fysioterapeutti soittaa mulle huomenna et saadaanko pojan kanssa aika aikasemmin. Se ajanvaraaja sano et lääkäri oli kirjottanu siihen lähetteeseen et konsultointia mahdollisimman pian ja päätös tarviiko muihin tahoihin ottaa yhteyttä. Mihin muihin tahoihin? Tarkottaako se nyt lastenlääkäriä vai neurologia vai mitä?

23.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Tuo siis kyllä mahallaan ollessaan pitää päätä ylhäällä mut ei jotenkaa nosta sitä mukanaan käsistä nostettaessa. Huomen soitan sille fyssarille ku siel on soittoaika 9-11 ja mä soitin vähän yli ku oltiin kotona.

22.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Meillä alkoi kans muistaakseni tosi myöhään ottamaan pään mukanaan, neuvolassa neuvottiin juurikin pitämään mahallaan että ne selän ja niskan/kaulan lihakset vahvistuis. Mut miten pidät refluksivauvaa mahallaan? Että en mä tiedä miten toi sit oppi sen pään mukanaan vetämään, mut oppi.

22.1.2013
RJ89
RJ89

Olitko se sinä huopis, joka kysyit täällä tätä samaa asiaa?

Tai sitten se oli joku muu.

Meillä ei ole lapsilla ollut.

22.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Näinköhä nuo meijätki laittaa fyssarille... Meijän jätkäkää ei hirveen hyvin sitä päätä mukana vielä pie :( Ja aika huonosti mahallaan ollessaankaan jaksaa pitää. Viimeks neuvolassa sano, et pitää vaa pitää mahallaan, et lihakset vahvistuu. Mut enpä tiijä, ei tuo hirveesti oo tuosta edistyny.

22.1.2013
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...