Mie oon hullu!

Nyt tulee avautumista ja pään tuuletusta. Siis voi vitalis et osaa yksi pieni ihminen olla vintistä laho. Mä haluan lukea täällä raskausjuttuja ja sit mie oon niin pirun vihanen ku tuommonen ihana Ipu menee rakenneultraan. Siis voi kiesus että sieppaa. Mut elä Ipu ota tätä pahalla, en mie sulle oo vihanen. Minuu ketuttaa niin penteleesti et me ei päästy sinne asti :'( Sit mä mietin päivästä toiseen, et millanen ihana jättimäinen sotanorsu mie olisin jo ja miten mä kiroilisin aamuisin et ku ei pääse kävelemäänkään ku niin tekee kipeetä. Ja voi luoja mikä vauvakuume mulla on! MÄ HALUAN VAUVAN! Mut ku ei noi penteleen menkat ja vuodot lopu IKINÄ! Yhtä saaketin vuotoa vaan jatkuvalla syötöllä. Ja jottei alapää olis ainoa vuotava ni nokkakin on tukossa ja vuotaa. Jumalavita et tää maailma on persiistä. Ja se samperin psykiatrinen sairaanhoitajaki meni sairastumaan että mun eilinen aikani sille peruttiin eikä o mitään hajua koska sieltä ehkä otetaan yhteyttä uuden ajan varaamista varten.

22.1.2013
misukka
misukka

SUVI25:lle ja Misukalle: paljon voimia teillä. Koin itse keskenmenon vajaat neljä vuotta sitten, ja tuntuu kyllä vieläkin. Luin esim. pari päivää sitten erityispedagogiikasta aivojen rakentumisesta, ja muistin, että pieni ulos tullut (rv7+) oli niin valmiin näköinen!

14.2.2013
odottaja
odottaja

Misukka, mä vedän tällä samalla linjalla menemään, ihan vain sen takia että mä välitän teistä ja teidän tunteista. On mulla paikkani jossa jakaa raskauden tuntemuksia. Ja tiedän kuitenkin että tämä ei ole keneltäkään pois, fiilistelen maltillisesti tietoisesti viimeistä kertaa.

Sinulla on vielä suruaika menossa, eikä ole vallan hullua nuo sinun tunteesi.

22.1.2013
iputin
iputin

Kiitos satumamma *halaa takaisin*

Ja ipu. Päivittele vaan asioitasi. En niihin luultavasti pysty osallistumaan, tuskin edes lukemaan, mutta kerro ihmeessä miten teillä sujuu. Ehkä jonain päivänä...

22.1.2013
misukka
misukka

Voi ipu. Kamala hetki sullaki ollu. Mut ihanaa, et sulla oli kuitenkin VAIN kamala säikähdys. Se olis ollu jotain ihan hirveetä jos sulle olis käyny samoin. Hassua, mut tuntuu tosiaan ku meillä olis joku yhteys. Ei sitä voi sanoin selittää. Ja kuitenkaan ei olla koskaan ees nähty.

Mähän en osannu siitä liikkeitten puutteesta hermostua yhtään, ku kuopuksesta kävin ylimääräsessä tarkistuksessa ja sillon mulla oli se istukka edessä. Mut sit ku aikaa vaan meni ja meni ettei niitä liikkeitä ollu yhtään ni sit heräs se tunne et kaikki ei o ok.

Seuraavalla kerralla varmaan oon heti kysymässä et missä se istukka on, et voiko se tulla eteen. Ja oon sit hermokimppuna jos päiväki menee etten liikkeitä tunne vaikka raskausviikko olis 13+.

Halaus ipu. Ihanaa kun sä ymmärrät.

 

Ja kiitos PuhOuu. Kiitos sanoistasi.

22.1.2013
misukka
misukka

Voi misukka 3 sä sait mut kyynelehtimään :) Siis en todellakaan ota pahalla, mä voin kuvitella että susta tuntuu pahalta. Kuitenkin meidän molempien odotukset oli aika ylläreitä. Ja nyt mä uskallan sanoa tämän mitä oon jo pitkän aikaa miettiny. Siis mun mielestä meillä on joku ihmeen yhteys...hankala selittää... Mutta se kun ilmoitit raskaudestasi, oli aivan mahtava wau. Kun sitten luin että teidän vauva on kuollut, mä itkin ja ulisin kun mikäkin ja olin ihan sanaton. En mä osannu sullekaan sanoa yhtään mitään järkevää joten totesin että parempi olla hiljaa... ehkä ymmärrät sen tavallaan. Sinä päivänä aika pysähty myös täällä. Mutta vaikutti se minuunkin, satumammalle olenkin puhunut siitä että mulla on koko tämän ajan ollut aivan järkyttävä keskenmenon pelko. Tuo sun km säikäytti mut niin valtavasti. Viime viikolla mun oli pakko (ihanien ystävien painostamana) mennä käymään neuvolassa ylimääräisellä käynnillä kun huoli nosti päänsä. Pari päivää oli ollu tunne että onkohan kaikki hyvin, en tunne liikkeitä. Mulla on istukka edessä ja lääkäri sanoikin että liikkeitä ei tunnu hetkeen. Mutta silti, tuli se järkyttävä tunne ja kaikki tunteet romahti päälle kun jäin viikonlopun jälkeen yksin kotiin kuopuksen kans. Ajaessa neuvolaan mulle tuli tajuntaan että voi helvetti, mulla on samat viikot kuin sinulla. Sen ajomatkan tärisin ja itkin, ihme että selvisin perille.

Mutta että näin voi vaikuttaa "tuntemattoman" ihmisen asiat... se on jotenkin mystisen outoa. Sinun km otti koville, mutta niin otti satumammankin km jonka laskettu aika olisi ollut samoissa päivissä. Sillä olenkin rajoittanut tänne raskausajan kuulumisten kertomista kun tiedän ja tiedostan että se satuttaa.

22.1.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...