viikon päästä 1-vuotias joka ei suostu juomaan maitoa.

Hei onko kellään kokemusta pikkuisesta joka ei suostu juomaan maitoa ollenkaa?? Apua tarvittaisiin! Eli mulla kohta 1-vuotias tyttö, jonka kanssa hyvässä vauhdissa rintamaidosta vierottaminen. Saa rintamaitoa enään vain yhden kerran vuorokaudessa ja tämä loisto juttu tapahtuu illalla ennen nukkumaan menoa. Ja kohta lopetan myös ilta rinnan antamisen kokonaan, koska lähden töihin ja teen vuorotyötä. Ongelma siis ettei suostu juomaan minkäänlaista maitoa mistään kapistuksesta. Ei korvikkeita, ei piimää, ei tavallista maitoa, kaikkea kyllä maistanut mutta siihen se on sitten jäänykkin.. Onko kellään ideoita mitä voisi kokeilla?? Maustamatonta jogurttia tykkää syödä ja vähän raejuustoa mutta kun se ei nyt ihan riitä..

21.1.2013
lia12
lia12

Kiitos kaikille vastauksista, olo keveni kummasti kun kuulee et muillakin samoja "ongelmia".

Alotettii nyt sit se kalkkilisä puuron seassa. Eilen kokeilin viel sellasest tetrasta antaa maitoa missä on pilli, siitä oli tosi kiva juoda huikkia mut tänään ku vaan näytin sitä ni alko kauhee huuto..Itse vaan en voi ymmärtää miten ei voi tykätä maidosta, meinaa itse sitä juon kyllä päivässä tosi paljon.

 

Nii ja toi et sekottaisin omaa maitoa sinne sekaan ei toimi, koska hän ei edes suostu juomaan omaa rintamaitoa mistään muusta ku rinnasta..että näin meillä..

22.1.2013
lia12
lia12

No antaisin ajan kulua ja tottua tavalliseen maitoon, ei se nyt hallaa tee jos on muutaman kuukauden vähän vajaalla maidolla. Meillä ei vielä 2,5v juo tarpeeks maitoa, jonka takia annan kalkkitabletteja sillon tällön. En tiedä kuinka pienelle niitä voi antaa. Mut nyt meillä on alkanu kaakao maistuun niin saa sit sitä juoda aamuin ja illoin ja ruuan kanssa maitoo mitä juo niin aika lähelle sitä viittä desiä päästään.

21.1.2013
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...