hyvä turvaistuin 3 vuotiaalle?

kun meiän tuo esikko täyttää kesällä 3 niin olen ajatellut uutta turvaistuinta mikä veisi autossa vähemmän tilaa. eli olen ajatellu noita istuimia mitkä laitetaan auton omalla vyöllä kiinni ja niissä on irrotettava selkänoja että saa sen pelkän korokkeen myöhemmin. olisiko teillä suosituksia mikä on kapea mutta hyvä. että mahtuisi kolme tyyppiä takapenkille kun on yksi normi turvaistuin tuon tulevan lisäksi. olen vertaillut tuota brion, britaxin ja cracon tuoleja. entäpä tuo recaro?

21.1.2013
mustikka88
mustikka88

Pitää lisätä, et noi Kiddyn turvaistuimet kasvaa lapsen mukana eli hartioiden kohdalta leviää sitä myöten ku lapsi kasvaa.

22.1.2013
misukka
misukka

Meillä on esikolla Brio Caro - turvavyöistuin. Kuopuksella on Kiddy Guardianfix Pro. Vaikka toi Kiddy on tosi leveä, lähinnä hartian kohdalta, ni esikko mahtuu istumaan oman penkkinsä ja tuon Kiddyn väliin. Eli tuo Brio on semmoinen tasaleveä alhaalta ylös asti. Just sellanen perusistuin josta saa selkänojan irti halutessa. Mut ainakaan tuohon mun Octavia Combiin ei mahdu kolmea turvaistuinta rinnakkain vaikka mitä tekisi. Joku pienipeppuinen mahtuu noihin istuinten väliin ku oikein ahtaa.

22.1.2013
misukka
misukka

recaron young sport, just tarkistin. hyvin ollaa saatu meiö mini autoo lisäks kaukalo ja toinen istuin ku veljen lapset olleet hoidos :D

21.1.2013
odevenks
odevenks

meil on recaro, vitsi ku en muista mallia

21.1.2013
odevenks
odevenks

vai suositteleeko ne tota junior istuinta vielä 3 vuotialle vaikka painaakin jo 15kg? olis vaan kiva jos autoon mahtuisi taakse yksi matkustajakin.

21.1.2013
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...