Kotikonstit synnytyksen käynnistämiseksi??

Mä haluaisin kuulla miten te muut olette viettäneet loppuraskauden, oletteko yrittäneet/tehneet jotain synnytyksen vauhdittamiseksi?  Itse olen käynyt joka pv nyt kävelemässä reippaasti, suppareita olen saanut aikaiseksi mutta ne aina loppuu. Menkkamaista kipua mulla on supistusten aikaan, viime yönäkin tuli useampi ihan kunnon supistus.  Mulla tänään rv 39+1 ja olen jo kärsimätön odottamaan, osittain myös pelottaa kun vauva on perätilassa että kuinka pitkälle tää raskaus menee ja kuinka isoksi ehtii kasvaa. Mulla irtos viime viikon to limatulppa ja ajattelen että viikon sisään pääsisin, nyt kuitenkin jo useampi yö menny mitään suurempia tuntemuksia. Toki mulla supistelee ja viiltelee kovasti tuonne alapäähän, mutta siinä se.  Ajattelin tänään siivota ja jos illalla menis saunaan.. tää aika on niin jännää ja tavallaan stressaavaa kun odottaa vaan milloin lähtö tulee!

21.1.2013
Mirkku85
Mirkku85

Sauna , Seksi ja Siivous :D Taisin kyllä olla shoppailemassa aamusta asti ja sitten sanoin kaverille että on niin tukala olo että ootanpa viimeisen kauppareissun autossa puhelinta räpläten..noh ukko hain anoppilaan syömään ..vielä jatku tukala olo..pissalle mänin ja limatulppa irtos vitsillä fb:hen kirjotin että viikon sisään varmaan syntyy..."ruokaunien" jälkeen Kysiin ja RV 39 poika syntyi ja kesti semmoset 20 tuntia..Taijan seuraavallaki kerralla mennä shoppailee :D :D

4.2.2013
katanis
katanis
14-month-old baby

Mä olin ihan satavarma että menee yli sen kaks viikkoa ja olin päässäni sijoittanut LA:n sinne elokuun puolen välien tienoolle, en suinkaan sinne 5.8. mikä se todellisuudessa oli. Jossain vaiheessa LA viikkoa löysin ton babyidean sivun missä oli niitä akupainantahommeleita, ja niitä sit vähän painelin yhden illan aikana. 4.8. kävin kirpparikierroksen, siivosin ja saunoin, vedet meni 5.8. 02:45.

Suosittelen kuukkeloimaan tota babyideaa ja painelemaan niitä pisteitä, mä uskon et se auttaa, jos siis vauva on valmis tulemaan maailmaan. :)

21.1.2013
RJ89
RJ89

Lapsi tulee kun se on tullakseen ja siihen valmis. Paasta olisi sinun rauhoittua ja levätä. Voipi olla, että sitä se pikkuinenkin odottelee. Että mamma rauhoittuu hieman jotta hän voi syntyä.

21.1.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...