Mökille ja kotimaan reissuille rattaat!?

Hei! Täällä ihmettelen tytölle toisia rattaita lähinnä kesää aatellen. Eli tarkoitus olisi jonkun verran mökkeillä ja reissata kotimaassa ja mietin näpsäkämpiä rattaita yhdistelmien vaihtoehdoksi. Eli kokemuksia matkarattaista kaipailisin.. Onkohan ihan mahdoton yhtälö jos haluaisi rattaiden kulkevan hyvin maastossa, taittuvan pieneen tilaan, soveltuvan alle 1-vuotiaan nukuttamiseen ja aisan korkeuden olevan säädettävissä?!!

20.1.2013
hilja12
hilja12

jokapäiväises käytöshän toi säädettävä työntöaisa on aika must. ei tuu ku hartiat ja niska  kipeeksi jos pitää hankalasti pidellä käsiä. mä tilasin just phil&teds Navigatorit. isot ilmakumipyörät ja sisaristuimenki saa tarvittaes :)  taittuvat yllättävän pieneen tilaanki.  kulkee tosi keveesti tuola sohjossaki ku testasin..  ei kaduta kyllä yhtää reilun 500e sijoitus.. toki oikeissa rattaissa on paljo suojaisampi nukkua.

31.3.2013
miamaria12
miamaria12
11 weeks pregnant

Me ollaan miehen kanssa alle 170cm ja työnnetään lyhyimmällä säädöllä. Mun äiti on melkein 180cm ja isä 190cm kumpikaan ei hirveästi ole valittanut työntäessään ylimmällä säädöllä.

21.1.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Maasto-ominaisuuksiltaan sitten varmasti toimisivat nuo jos pellollakin pystyy kärryttelemään! :D Ei vaan kuulosta tuo työntöaisan säätövara hirveen lupaavalta, kun olen ite yli 170 cm ja isäntä on lähemmäs pari metrinen. :) Kiitos kuitenkin molemmille vinkistä.

21.1.2013
hilja12
hilja12

rattaat ostaisin :) ne menee pieneentilaan ja kulkee maastossa ko maastossa :) ja varmasti saat nukutettua :)

21.1.2013
imppuliina
imppuliina

Meillä on peg peregon pliko minit jotka täyttää täysin muut toiveet paitsi maastossa kulkemisen. Minusta ne kulkee hyvin maastossa ollakseen matkarattaat mutta eivät tietenkään isompi pyöräisten veroisesti. Sellaisia matkiksia tuskin löydät jotka täysin täyttää kaikki toiveesi. Me ollaan tänä talvenakin pärjätty noilla kunhan ei ihan umpihanki ole.

20.1.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...