imettäjälle: "vesilista" vesihanan lähettyville :)

vinkkinä sinulle, joka et muista juoda tarpeeksi vettä kuten minulla taipumus...illalla huomannu että eipäs ole tullut juotua tarpeeksi taaskaan... imettäessä kun tarvitsee normaalia enemmän nestessä.. Tein vesilistan keittiön kaapin oveen, aina kun olen juonut lasillisen, merkkaan sen listaan.. lähtiessä kaupungille tms. juomapullo mukaaan ja merkintä listaan... toiminut ainaki vielä... :) kokeile sinäkin, jos sama ongelma :)

19.1.2013
Teekku
Teekku
3-month-old baby

Tää vois tehdä kutaa mullekin joka en edes imetä. Unohdan vaan tyystin juomisen ja sujuvasti ohitan pienen janonkin kun mukamas jotain parempaa tekemistä. Sit pakko juoda ku vintistä kivistää. Voisi vähän ennakoida just jollain tälläsellä.

25.1.2013
misukka
misukka

Käsittämätöntä kyllä se jano iskee pahimmillaan aina just sillon ku istut alas ja saat hyvän imetys asennon :)

Mulla toimittaa saman asian puolen litran vesipullo olkkarin pydällä jonka täytän aina ku tyhjenee ja ennen imetystä ja hörpin imettäessä.. toisinaan vesi ehtii haalistua mutta mieluummin juonkin kovaan janoon huoneenlämpöistä vettä :) ei käy kurkkuun kun ei ole kovin kylmää...

25.1.2013
snörre
snörre

Mä käytän myös tota vesikannu systeemiä jatkuvasti mutta erityisen tarkasti raskaana ollessa ja imettäessä. Mä kyllä pyrin tyhjentämään sitä tasaisesti päivän aikana ettei tartte illalla kerralla juoda ja yötä istua vessassa.

19.1.2013
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Tai vesikannu aamulla jääkaappiin ja illalla näkee onko juonu vai ravaako koko yön vessassa kun sit pitääkin juoda kaikki kerralla. En suinkaan ole imetystouhuissa tätä käyttänyt, mutta muuten kyllä.

19.1.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...