ILTAA!

Olisko lörpöttelijöitä? Menin aamusta into piukeena tuonne tuvalle muita mammoja tapaamaan... hmp.. ei siellä ollu ku neljä työntekijää ja kolme hoitolasta... no, tulipahan oltua pois kotoa, neljän seinän sisältä :) Rupes karkkihammasta kolottamaan eikä kaapista löytyny mitään enkä viittiny kauppaan lähtee niin leivoin sitte kauralastuja... pärjää huomiseen asti kun mennään ruokaostoksille :) Esikoinen lähti kaverinsa kans discoileen ja kaveri tulee sit meille yöksi, muuten ei kai tös illas ihmeitä.. Mitäs muiden iltaan?

18.1.2013
marjaana
marjaana

Menee järki tuohon isäntään!!! Se vaan istuu koneella ku mä yritän hoitaa iltahommat ja kun asiasta mainitsen niin rupee tiuskimaan... Haistakoon paskan! Nyt tekis mieli vaan astua ovesta pihalle ja tulla parin tunnin päästä takas, sais kiukutella täällä lasten kans kilpaa...

18.1.2013
marjaana
marjaana

iltoja. mulla aamu alko jo koomassa, ei niinku millään meinannu jaksaa käynnistyä. nyt ku pääsi kotiin asti, niin odotan vaan et pääsee nukkumaan. jos VoFin jälkeen menis.

-29c?!?! ei hitoo, mä olin niiiiin jäässä ja kettuuntunu ku aamulla oli -22c ja ikkunat jäätyny niin et oikein olan takaa sai skrapata. vieläki varpaat jäässä, ne on palellu koko päivän.

jiille onnee uudeta puhelimesta, on se kivaa ku on uus, mut ärsyttää se vaihtoruljanssi, ne ikinä mee yhdellä siirrolla kaikki tiedot. tai en tiedä nykyisistä älypuhelimista, ehkä ne on tajunnu parantaa sitä.

metallille mukavaa oleskeluiltaa :) marjaana, makeenhimon iskiessä mä teen joko daimia (ilman suklaakuorrutetta) tai sit helpon suklaakakun, se ei vaadi suklaakakun, vaikka se ei suklaata sisälläkkää. ei vaadi vatkaamista tmv. alle 5min ni on jo uunissa jos uuni on päällä ;)

18.1.2013
Mummy83
Mummy83

Iltaa :)

Miulla pitsataikina on kohoamassa, pitsaperjantai siis. Ja olen kaukaa viisas ja läheltä helevetin hyvännäkönen (XD) ja ostin kaupasta karkkia sekä suklaata. Suklaa on yksin miun käyttöön, mutta namiskuukkelia saa lapsetkii. Kamalan kallista tuo kaupassa käymienn, miun pittää lopettaa se :D Muuten ei oo ihmeitä ollu tänään, takkaa lämmitetty ja oon vilkassu kouluhommiakin vähän. Täällä on jäätävän kylmää, aamulla oli -31 ja nytkin vielä -29. Että talvisen raikas keli :D

Jii onnittelut uudesta puhelimesta :D Mie oon nokiauskollinen, joten oon haaveillut lumiasta... Mutta en kyllä tähän hätään osta, eikä miulla oo ees firmaa joka ostas sitä miulle :D

Mrsmetalli miten on herkkulakko sujunut?

18.1.2013
riu
riu

...siis täs... :)

18.1.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...