Kuukupista kysymys - OrganiCup

Onko kellään moista käytössä? En löytänyt valmistajalta minkäänlaisia mittoja tuosta kupista ja kiinnostaisi kovasti. Eli tarttisin lähinnä tiedot: Kupin pituus ja leveys, paljonko mahtuu vuotoa? Ku näky olevan jonkinmoiset mittaviivat mutta missä mitoissa ne on. Ensimmäistä olisin ostamassa ja mukavasti saisi puoleen hintaan.

18.1.2013
misukka
misukka

niin eikä sen tarvitse hirveän syvälle mennäkään kun tärkeintä on että kuppi on avoinna ja tiiviisti seinämiä vasten.

28.1.2013
TikTok
TikTok

mulla ollut luneten kuppi käytössä jo noin 7 vuotta ja oon ollu niin tyytyväinen. 1-2krt päivässä tyhjentää, eikä meinaa ees muistaa et on menkat.. eikä hierrä eikä kuivata limakalvoja eikä kerrytä roskaa ja säästää rahaa. vaikka muutamaakin kokeilisi niin silti jää voiton puolelle verrattuna kertakäyttösiteisiin/tamponeihin. aluksi tietty meni aikaa ennen kuin tottui käyttämään ja asettamaan sen oikein ettei vuotanut ja oli oikeassa asennossa mutta pian sen oppi ja on nyt helppo laittaa ja ottaa pois vaikka mullakin sellanen tynkä enää se tikku. kuukuppikunnan sivuilla on paljon niitä asettamisohjeita ja mitä kannattaa tehdä jos ei onnaa. jos tuntuu ettei se oo kunnolla asettunut niin meen aina ns kyykkyyn niin se siitä asettuu aika pian paikoilleen.

28.1.2013
TikTok
TikTok

Minullakin on tuo luneten kuukuppi käytössä ja käytän sitä yleensä vain nukkuessa,kun välillä se tuntuu huonolta,kun se jotenkin painaa ja on sellainen tunne,että koko ajan on vessahätä. Tai se on ollut huonosti,niin sen takia on sellainen paineen tunne alhaalla.

18.1.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

Mulla on lunette. Sama ollut käytössä nyt reilu 3vuotta. En antais kuppiani ikinä pois :D sitä ei meinaa ees muistaa että on menkat kun ei tarvii tyhjentää kuin kerran päivässä. Ikinä ei ole vuotanut ohi. Suositus olis kai se 2 kertaapäivässä tyhjennyt, mutta usein unohdan. Kaverilla oli 5vuotta sama ja kerto että jossain vaiheessa sillä oli katkennut kokonaan se "tikku" ja silti se on helppo asettaa ja ottaa pois.

Mulla ekat kuukaudet tuntui hieman inhottavalta kupin asetus ja pois otto. Mut sitten oppi oikeen tyylin.

18.1.2013
mellix
mellix

Ehkä mun täytyy vaan kokeilla. Sit ku tietäis et tuota OrganicCupia vai Lunettea...

18.1.2013
misukka
misukka

No toi Lunette on toinen mitä tässä suunnittelin. Se on riittävän iso et ehkä munkaan ei tartte sitä olla tunnin välein tyhjentämässä.  Mut en sit tiiä et kuinka se meikäläiselle istuu ku kohdun nnapukka tulee ihan älyttömän alas menkkojen aikaan. Mulla pitäis olla matala mut levee "malja" et se olis täydellinen :D

18.1.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...