iltaa mammat! :)

Sehän seksiviikko jo hitto soikoon :D

16.1.2013
riu
riu

Kahos jiitä, siulla on tosiaankii hyvä päivä! Oisko pomon hommia joihin sinnuu nyt houkutellaan? Siulla kyllä alkaa näytöt tosissaan olla kohillaan vaikka mihin hommaan :)

Mummyn päivä ei tainnu olla niinkään hyvä :/ Onko siulla pahastikin kouluhommia? Miulla ei tulis kyllä mitään jos joutus tässä samalla töissäkii käymään, että kovasti tsemppiä vaan siulle sinne! Viikonloppun vaikka tekisitkii koulujuttuja niin ota toinen päivä ees rennosti :)

Janecco tuommonen löysäilypäivä on välillä kyllä niin paikallaan! Miullekkii yks sellanen, kiitos :D

Mites beibi se siun norjan tentti meni? Eikös siulla ollu tuossa tovi sitten semmonen?

Mie oon ihan ähkyssä, sinnittelen viimesillä voiman rippeillä hereillä... Oli kyllä namia ruokaa, perunamuussii, paistettuu haukee ja voikastiketta :P Voikastiketta tein ekaa kertaa mutta ei taatusti jääny viimeseks! Uijui ja pakko kehua kuinka kiva ja ihana miun äiti on, se lupas tulla huomenna tekemään meille viikkosiivousta että saan ite keskityttyy koulutehtäviin. Miun pittää säästää rahaa että mie saan palkittuu sen jotenkii mahtavasti!

16.1.2013
riu
riu

hienoa jii! :) hyvin suunniteltu on puoliks tehty :) ja hienoa että sai hyvän vastaanoton pomolta.

mulla sikäli toisrnlainen työpäivä et lähinnä turhauttaa tuo uus jobi. tai ei siinä mitään jos olis selkeesti määritelty, mutku se on vähän sellaista nuorallataiteilua että voiko tähän ottaa kantaa vai ei ja iuka tekee päätöksiä vai syntyykö niitä ikinä. huoh. sit toi koulu ottaakans aivoon, ihan liikaa tehtävää sen suhteen just nyt.

mut iloisia uutisia, tytsyltä lähti toinen hammas, se kiikkus jo niin paljon, ja taakse kasvanu jo rautahammasta, et kauan ei tarvi kolo suussa kulkee. edelleen vaan ihmettelen et miten ne hampaat mahtaa mahtua suuhun tai pikemminkiet oikoneeko ne, nyt tulee aika vinossa ulos, ku ei oo tilaa tulla.

16.1.2013
Mummy83
Mummy83

mie oon tässä ruuan teossa, väsyneenä koulupäivästä. Sen verran oon kiskonu kofeiinipitoisia juomia että toivon pysyväni hereillä kunnes on aika käyvä nukkumaan :D Että en simahda mihinkään istuilleni tai muuta vastaavaa :D

Mitäs muille kuuluupi? :)

16.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...