MUURAHAISongelma keskellä talvea ! :E

Eli siis, meille ilmestyi jokunen viikko sitten ihan yks kaks sokerimurkkua eteiseen, ukko sit heti juoksi pää kolmantena jalkana kauppaan ja hakemaan niitä tupia mistä ne ottaa myrkyt mukaansa ja vie pesään. No, katos. Mut sit ne ilmestyi kylppäriin (joka on siis oven päässä eteisestä), siirrettiin tupa sinne, katos taas. Mut sit parin päivän päästä ne ilmaantui taas uudestaan? WTF? Millä mä pääsen niistä eroon ilman koko porukan myrkyttämistä (löytyy siis kissaa ja koiraa murkkujen ja tenavan lisäksi)? HELP.

15.1.2013
RJ89
RJ89

No ehämmää ny mitään torjuntatätiä tai setää tänne tilaa, mä muutan mieluummin kun paan rahani siihen. :D Mut kattotahan nyt kuinka noiden käy, tänään ei oo näkynyt kuin yksi yksinäinen murkkulainen.

19.1.2013
RJ89
RJ89

Nostetaan tätä RJ:lle!

19.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

blanco is back:D!

meillä on ENSIMMÄINEN muurahaisongelmaton talvi:D!!

mutta muutoin ollut ympäri vuoden  aina ongelma, meillä myrkytelty säännöllisesti nelisen   kertaa vuodessaettä pysyvät kurissa.

joten tilatkaapa torjuntaa ammattilaiselta jollei kauppatuvat auta:) nykypäivän torjunta-aineissa  on lyhyet varoajat.pari tuntia riittää evakolle jollei kukaan kuulu  riskiryhmään.

19.1.2013
Blanco
Blanco

sen verran stalkkerin vikkaa miussa on, että voin kertoo blancon palanneen kotisuomeen. Että jos sieltä suunnalta neuvoja kaipaat niin kannattaa varmaan huhuilla :D

19.1.2013
riu
riu

Siis kun niillä ei oo mitään kulkureittiä. :o Niitä on muutama hassu sielä täälä (mm. pyykkikoneen pesuainelaatikossa on aina yks tai kaks kun sen avaa) ja ne on vain kylppärissä taikka siinä ulko-oven tienoolla (mikä siis edelleen siinä kylppärin vieressä). Ja kun ei oo mitään selvää kulkureittiä niin ei oo voinut seurata että mistä ne tulee sisälle, et sinne aukolle sais jotain tukittua. :o Pitää kai ripotella niitä tupia ympäri ämpäri, ukko oli just ostanu pari lisää kun kissa nakkelee ne pyykkikoneen alle, tänks ö lot muuten.

Mä oon jo miettiny et pyh ja pah, etin meille uuden kodin. :D Se kun on kuitenkin helppoa kun asutaan vuokralla. :D Mut siis niin, rivarikämppä ja pääty tämä missä kotoillaan.

18.1.2013
RJ89
RJ89

Siitähän oli vasta jossain uutisissa että kun oli tuo lauhempi jakso joulun jälkeen niin muurahaiset meni ihan sekasin siitä lämpenemisestä ja pyrkii nyt sisälle. Varmaan tarttee useamman rasian ripoteltuna eri huoneisiin että katoavat.

16.1.2013
iputin
iputin

Niin just muuten, kauankos Blanco lomailee?

15.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

BLANCO, HU_HUU.

15.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä tuo muurahaisjuttu on keväinen riesa.. viime talvi oli niin outo että sillonkin marssi sankoin joukoin sisään..  Me ollaan laitettu semmonen vihreä syöttirasia, hitsi oisko baygon(?) yhdellä rasialla katoaa.. ja siis niitä ollu kymmeni ellei satoja sokerimurkkuja. Muilla naapureilla on vissiin niin siistiä lattioilla et tulee meille herkuttelee :D mut siis joo tuo baygon vihreä rasia, muut rasiat ei oo tehonnu.... eikä mikään suolan ripottelu..

15.1.2013
Felize
Felize

No mut hei niinhän olikin ja niinhän olikin. Voi pahus soikoon. No mut tietääkö joku muu? 8)

15.1.2013
RJ89
RJ89

Kuka kumma se olikaan se tuholaistorjuja? :D

15.1.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...