Tuunpa tänne fiilisteleen...

rv 19+0 ja voi kun on ihanaa, kun tuntee jo pikkuisia "liikkeitä" masussa. Nyt on jo vähän neutraalimpi olo ko asian suhteen, se tuntuu jo ihan luonnolliselta, että meillä mininelonen on tulemassa. :) Huomaan kyllä varsinkin nyt, kun olen ollut viikkoja kyläilemässä, että henkinen olo on ihan täyttä vuoristorataa. Välillä pelkään menettäneeni järkeni, kun alan pienestäkin vastoinkäymisestä itkemään ja kiukku on jotenkin paljon rajumpaa kuin normaalisti... tiedän tuon kaiken johtuvan raskauden aikaisista hormoneistakin, mutta välillä on kyllä ihan lopen uupunut olo (ei varmaan kellään muulla äidillä, jolla kotihoidossa kolme alle 5-vee lasta?! ;) )

13.1.2013
Halitintti
Halitintti

mä menin ostamaan livekirpparilta yhdeltä äidiltä semmosen pehmoisen, tarroilla varustetun kapalopeiton, kun nuorempi tyttö viihtyi hirveenä just semmses unipussi/kapalo-tyylisessä jutussa esim. öisin. En oo viä sitä ite nähny, kun mies on sen kotoapäin hakenu, ja minä tosiaan noitten kolmen pikkuisen kanssa kyläreisulla edelleen.

Vaatteita en oo viä oikeastaan ostanu, yhden neulotun haalarin, kun sitä jo pojalle aikoinaan himoitsin, ja nyt löytyi yksi halvalla. ;)

Mä en osaa viäkään ajatella kokoajan, että pikkuinen tulossa... mulla on ollut vasta yksi neuvola-käynti, edellinen jä välistä kyläilyreissun takia ja seuraava olis joskus helmikuun alussa. Ja ultraakaan en oikein odota, kun viime ultrailulla oli niin tunteeton kätilö, joka vain hoki "eihän mun tarvi sulle kertoa, kyllähän sä jo tämän tiedät...." :/

13.1.2013
Halitintti
Halitintti

Minoon sua pari päivää edellä :) Ja olo on ihan mahtava... tai siis just eilen sanoin miehelle että oon ihan tottunu jo että tuo persepuoli on kipeä koko ajan, issiasta vetää jne.. Viime raskaus oli vaikea kipujen kans, nyt ainakin tällä hetkellä helpompi :) Samaa täällä, mä oon aivan älyttömän itkuherkkä, tai siis tunteellinen. Onnenkyyneleitä tahtoo tulla koko ajan :D Kotona olen tuon 10kk nassikan kans ja on ihanaa ajatella että saadaan olla kotona vielä pitkään, kohta touhuta kahden pienen kans. Esikko tulee sitten koulupäivän jälkeen piristään meidän iltapäivää.

Mulla ei liikkeitä vielä juuri tunnu, tai siis enää. Joulua ennen ultrassa lääkäri sanokin että kun sillon aikasin tunsin liikkeitä ja nyt en enää että istukka olla möllöttää niin keskellä edessä että vaimentaa liikkeet. Ja tosi hyvin vaimentaakin...murr... taas piti viime yönä valvoa ja miettiä että onhan kaikki hyvin. Enemmän tunnen sellasta myllerrystä välillä. Tosin menee pitkiäkin aikoja etten muista edes miettiä koko liikkeitä.

Vielä viikko ja olis neuvola, sitten onkin muutama päivä myöhemmin rakenneultra...jännittää :) Lueskelin noita viime helmikuun odotusryhmän juttuja ja näemmä olin jo hankinnat alottanu... nyt en kyllä vielä ole mitään vauvalle ostanu, vaikka ehkä jo ihan hitusen mieli tekis.. tosin kun odottelis rakenneultran ja sitten... Kun vähän aavistus että kun kuopus on poika niin nyt olis tyttö vuorossa...

13.1.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...