lauantailörppää! :D

En viittiny ennää aamuketjuu kirjotella :D

12.1.2013
riu
riu

mä oon lukenu tenttiin, käyty koko perheen kera luistelemassa ja sit lopun päivää siivonnu, jynssänny oikein kunnolla ja tyhjentäny kaappeja. lopetin puoli tuntia sitten. huoh. no, mut tuli sekin tehtyä.
huomenna täytis kirjoittaa yks referaatti kokonaisesta kirjasta, kirjan jo luin ja tein muistiinpanoja et on enää se itse kirjoitushomma jäljellä. Piti tehdä tuo tänään, mut nyt ei kyllä enää jaksa.

12.1.2013
Mummy83
Mummy83

Jonnalle kivaa nollausta! :D Mie mietin että tekiskö jotakii ens viikon perjantaina... Isimies vois olla kotona muksujen kaa niin mie pääsisin pikkasen käymään rimpsalla. Mutta en vielä tiiä, harkitaan :)

Janecco pelkästään tuosta siun lenkistä lukeminen saa miut haluamaan vaan löhötä ja syyvä :D Ihme vaikutus :D

Emäntä on saanu aika tavalla aikasiks tänään. Toivottavasti nokoset virkisti :)

Mie nerokkaana nukahin sohvalle hetkeks ja sitten miulla olikii jo niin kylmä etten tarennu nousta. Laitoin tytön ehtimään miulle lisää vaatetta ja puin täkin alla päälle ja siitä vähän eteenpäin tarkenin sieltä nousta. Varpaita paleltaa vieläkii ja tossut on häveissä. Voi minua parkaa... :D

12.1.2013
riu
riu

mie keksin että halluisin tehä lasten kaa viinereitä, mutta ku en jaksas lähtee kauppaan hakemaan vaniljakastiketta. Miten voikii laiskottaa näin kamalasti? Mie en oo muuta saanu ikasiks tännään ku pessy koneellisen pyykkiä ja tehny ruuan uuniin X)

Jii meilläkii on niin onneton istuin toisessa autossa pienimmälle että oikein pahhoo tekkee. Onneks sitä ei siinä juurikaan tarvii kuljetella. Meillä on britaxin two way elite ja ollaan siitä ainakii tykätty kovasti :)

12.1.2013
riu
riu

mie taas halluun vaihtaa tapetit makkariin ihan palavasti ja löysinkii kivat tapetit. Seuraavana päivänä kun kävin tilaamaan niin sitäpä ei ennää ollutkaan. ARGH! Noooh, pittää käyvä jossakii liikkeessä varmaan, eikös noita oo nyt alennuksessa...

Onko se siun helsingin ystävä pitkäänkii kylässä? :)

12.1.2013
riu
riu

Miulla on ruoka uunissa ja kohta otan semmosen hermostuneen pyörähdyksen lasten huoneissa. Lähtöö nuo rojut, jos ei hyvällä niin pahalla... X) Että siinä ne päivän kuviot oikeestaan onkii :D Mies on töissä lepuuttamassa hermojaan kun mie oon lasten kaa keskenään. Miulla ois miljoona asiaa mitä pitäs tehä vaan en saa nyt aikasiks. No lapset laitan kohta nuhteeseen :D

Mitäs muille kuuluu, mikä on meininki? :)

12.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...