myydään rikkinäinen värkki, vaikka varaosiksi!

juu tiedän, ällöttää.. mutta tosiaan mun alapäällä on oma tahto ollut synnytyksen jälkeen ja kaiken sen tappelun ja lääkevuoren jälkeen kaikki parani kolmen viikon hiiva kuurilla (paketissa kun lukee käytä 1-2 viikkoa niin otin liian kirjaimellisesti viimeksi, nyt käytin vähän ektraa niin toimi). siitä on nyt noin kk kun canesten kuurin lopetin ja nyt suihkuun mennessä haistoin että värkki ja alkkarit haisee ihan kamalalle, ja juu ei ollut ensimmäinen suihku viikkojen jälkeen vaan käyn päivittäin, käytän herkän ihon suihkusaippuaa silloin tällöin ja normialkkareita ja syön normaalisti.   haju ei ollut kalamainen niinkun mm bakteerivaginoosissa vaan vain imelä, ja ihan hirvee.. oon siis rv13 niin voiko raskaus vaan haista pahalle :D? ei ainakaan ennen haissut. en kehtaa enää lääkärilleni mennä tämän takia kun sielä ravasin jo aiemminkin, luulee jo luulotautiseksi ja sitä mietin välillä itsekin :( kutinaa ei ainakaan vielä ole, mullahan toi hiiva tuli siis synnytyksen jälkeen kerran kuussa ja uusi aina vaikka käytin kuurin ohjeiden mukaan 2krt ja kaikkia muitakin lääkkeitä päälle, lopuksi siis hiivalääke auttoikin, ainakin toistaiseksi. raskaana kun ei kauheasti mitään voi käyttää mutta alapää tietysti pitäisi olla kunnossa niin vituttaa..   tyhmä kysymys aikaisilla viikoilla mutta siis lapsivesihän haisee imelälle, voinko jotenkin tihkuttaa sitä jos vaikka joku bakteeri avais paikkoja jo tai olis keskenmeno tulossa tai muuta? haisi siis imelälle ja tosi voimakkaalle muttei mitenkään pistävälle jne ja oli vaan läpinäkyvää juttua, kai... mistähän voi johtua? taas uus hiiva kierre alkamassa?? ei siis ole muita oireita vielä..   entä voiko joku ruoka tai rautalääke aiheuttaa tuon hajun :D? en vaan halua mitään tauteja raskaana..! seksielämäkin kärsii ihan sikana ja mies ei enää usko kohta mutten voi sanoo sille että no haista ite ettei oo kaikki kunnossa... hyi.. miks just alapäävaivat mulle?? :(

11.1.2013
AMP91
AMP91

Mulle tuli sama mieleen kun emmirrillekin. Mitä jos kokeilisit jättää ainakin saippuan silti alueelta pois ja tosiaan miettiä tuleeko suihkuteltua liikaa.

Mulla ei ole koskaan ollut hiivatulehdusta mutta kyllä mun alakerta ja valkovuoto haisee raskaana ollessa pahemmalle kuin normaalisti. Tiedä sitten mistä johtuu olen vain luullut sen kuuluvan asiaan kun mulla ainakin valkovuotoa tulee normaalia enemmän raskaana ollessa.

Taitaa haju olla kaikista pahin sun omaan nenään jos mies ei meinaan huomaa mitään jos et erikseen käske haistaa.

18.3.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 2-month-old toddler

Mulla ei tuu nyt muuta mieleen kuin teetkö liikaa alapäähuuhteluita... Se vie alakerran hyviä bakteereja mennessää ja suurentaa riskiä hiivatulehdukselle. Eli liiallinen alapäähygienia ei ole hyvästä.

18.3.2013
emmirr
emmirr
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...