keittiö remppa :)

pian pitäis alottaa keittiö remppaa mutta valinnan veikeus. eli kysymys kuuluu kumman valitsisit? :) A. kokonansa valkoiset kiiltävät kaapit? (varmaanki sit musta työ taso) B. valkoiset kiiltävät yläkaapit ja mustat kiiltävät alakaapit? (pöytätaso olis hieno valkosena, mut..) toisaalta ihan valkonen olis hieno, mut niin olis valko mustat kaapitki, rohkemmat) :D

9.1.2013
maijuli88
maijuli88

Mä ottaisin (ja olen ottanut omaan keittiööni) korkeakiiltoiset valkoiset ovet ylä- ja alakaappeihin ja välissä musta kiiltävähkö kivitaso. Mies ois halunnut alakaapit/-osan mustaksi, mutta ollaan kyllä tuohon valkoiseen tyytyväisiä. Vetimet on rosterin väriset "urat" tai kourut kaappien/laatikoiden alareunassa. Ja koneet ja huuva on rosteria :) Jajajaja...välitilassa on lasin takana tapetti :) (Huomaatteko, että mulla on uusi keittiö ;)))

14.1.2013
Myy76
Myy76

kiitos vastauksista, ja kiitos surkelo ku kerroit vähän käytännön kokemusta kaapeista.. :D lisää mielipiteitä kuulisin mielelläni.. :)

14.1.2013
maijuli88
maijuli88

Ei ainakaan meijän pöytätasoihin ole mitään tullut! Naarmuja tietty, mutta niitä nyt tulee kaikkiin, paitsi kiveen!? Ei siis oo tullu mattakohtaa mihinkään tai muutakaan!

10.1.2013
surkelo
surkelo

Mitäs muuten noitten valkosten kiiltävien ovien kanssa ja vaikka keittiön pöydänkin kanssa et kuinka helposti siihen tulee kolhuja tai siis kun käytiin kattoon huonekalukaupassa korkeakiiltoista valkoista pöytää niin siitä kyllä huomas et oli tullu kolhuja ja ne kohdat oli sit sellasia mattapintasia. Että mietin kanssa soveltuuko kiiltävät ollenkaan meiän lapsiperheeseen jossa hakataan välillä lusikallakin pöytään ja juostaan niin että lelut raapii ovia...

10.1.2013
Lintu4
Lintu4

Siirtolapuutarha kuulosti ja näyttäiskin hyvältä, mutta juuri kerkesin tehdä Vallilan keltaisesta mandariinista tilauksen :D mut tuo siirtolapuutarha vois kyllä sitten syksymmällä ;)

10.1.2013
surkelo
surkelo

miten olis marimeko siirtolapuutarha taikka lappuliisa? Miusta ne ois jotenkii keittiöön passelit :)

10.1.2013
riu
riu

Voi kiitos :) sanokaa ny te, että minkä väriset kapat meille keittiöön? Ku mä havittelen Vallilan mandariini verhoja keltasena??!!

10.1.2013
surkelo
surkelo

Niin ja sen verran vielä noista kiiltävistä kaapeista, ne on siis todella helppo pyyhkiä, helpommin niistä lika lähtee, kuin mattapintaisista!!! Että voin vain suositella!!!! :)

10.1.2013
surkelo
surkelo

Voi kiitos Ninnup :) tämä meidän talo on rakennettu 64-vuonna ja vasta vuosi sitten aloitettiin remppaamaan (ollaan siis asuttu tässä 7vuotta).. Oli tämä kyllä melkoinen pommi koko kämppä ennen, seinätkin oli jotain pehmeää levyä, että ihan melkein sormin sai ruuvata ruuvin ;D nyt on koko taloon remppa sisällä tehty, lastenhuone kaipaa päivitystä (sinne ku remppa on tehty n.5vuotta sitten) , mut toisaalta, lapset on viel niin pieniä ja kun niitä piirtelyjä voi tulla minne sattuu ;)
Uusi talo olisi kyllä haaveissa, enemmän tilaa kiitos! Tässä meidän talossa on nyt 110neliötä, mutta vain kaksi makkaria (toinen kyl niin iso, että siitä sais vaikka kaks huonetta) ja muutenkin tahtoisin lisää huoneita että saisi sisustaa :D

Mutta tykkään kyllä nyt meidän kodista 3 ..vaikka pieni onkin :D

Ja joo, tuun mielelläni sisustaa ja suunnitteleen, se on ihanaa!!!!! :)

10.1.2013
surkelo
surkelo

ite en ottais valkosia alakaapin ovia ellen olisi siivoushullu, kun kattoo tota valkosta jääkaapin ja tiskikoneen ovia niin kyllä aika lailla lasten lähmäsiä käsien jälkiä löytyy ja muitakin roiskeita. ja meillä esim. mies ei ole kovin siisti eli kahvinkeittimen kohalla on kahvi valumia ovissa välillä sun muuta :D

ja yläkaapeissa on kahvan ympärillä aina rasvasia sormen jälkiä ym. niin kannattaa valita vetimet kunnolla jos noilta haluaa välttyä. meillä matta valkoiset yläkaapin ovet, harmaa taso ehottomasti ei näy pöly nurkissa kun ei tule kauttaaltaan pyyhittyä ihan joka viikko :D ja pähkinän väriset on alakaappien ovet. niissä ei näy mikään lika :D

noi kiiltävät pinnat on siitä itelle epämieluisat kun niissä näkyy kaikki liat heti. en ole niin ahkera siivoaja että oisin pyyhkimässä niitä koko ajan.

10.1.2013
mustikka88
mustikka88

Kiitos :)

10.1.2013
surkelo
surkelo

kiitos vastauksista. lisää mielipiteitä.. :)voi että surkelolla ihana koti :D

10.1.2013
maijuli88
maijuli88

Niin ja ylin rivi on lasikaappeja!

10.1.2013
surkelo
surkelo

Meillä on kiiltävät valkoiset yläkaapit, kiiltävä valkoinen taso ja matta mustat alalaatikot. Ja tykkään! Eka meinasin että otan kiiltävät mustat alalaatikot, mutta oon erittäin tyytyväinen päätökseeni! Välitilassa meillä on tummanharmaata luonnonkiveä, kiiltelee hienosti kun aurinko osuu siihen :)

http://everythinggrowswhitlove.blogspot.fi/?m=0

Tuolta näet meidän keittiön, kun vähän rullailet alaspäin :)

10.1.2013
surkelo
surkelo

...

9.1.2013
maijuli88
maijuli88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...