Kermisten kokoontumisajot :)

Mitä ite kellekin kuuluu? Pistetäänkö keskiviikon kunniaksi karkelot pystyyn?

9.1.2013
iputin
iputin

Niin, jos camon odotus-oloista puhutaan, ja "norjan" taidosta.

12.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Missäs beibi on?

Kun camo ja beibi voisitte tehdä tänne Libbeen norjankielisen osion.

Muuten camo, toi sun kirjoittamasi muistovärssy-ehdotus RJ:n äidille on ihana.

11.1.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

satumamma, häh?? mitä mä nyt tein? :D

10.1.2013
iputin
iputin

se on tuo nuori lempi tollasta :) Koeajovaihe vielä menossa :D Onko vikoja löytyny vai ookko ees muistanu "potkia renkaita"? ;)

10.1.2013
iputin
iputin

camotarkin vielä henkissä :D Sä sit lopetit noi kieliopinnot, tuliko hyvät arvosanat? :D Johan tuo oli aikaki... nyt vaan koputellaan puuta että pysyykin pois.

Mitäs, tänään viikot tärähti 19+0, huikeeta. Koitan ajatella positiivisesti että kevät menee aina nopiaa. Tosi vahva tyttöfiilis on, saas nähdä... ultra on parin viikon päästä. Nuo kaks aikasempaahan oon aavistanu oikein. Satumammalle oonkin kironnu että mulla istukka on niin keskellä edessä ku olla voi niin liikkeet on olemattomat. Tai siis tietty niiden tunteminen :) Eilisnä päivänä tämä tyyppi alko sit potkimaan tonne vasempaan kylkeen jotta vähän sai huokaista.

Meidän junnu se on jo 10kk. Iiiso poika, mutta silti ihan mamman poika. Minähän sanoin jo odotusaikana että teen siitä mammanpojan. Herra iputin nauroki että mitenhän pärjäävät kesäkuussa kun oon pari yötä pois, jotta ottasinko poitsun mukaan. Junnu kävellä töpöttelee taaperokärryjen kans tai jos kädestä pitää kiinni. Ihan ihana täystuho joka koko ajan rapuaa jossain paikassa.

Neiti iputin on yhtä ihana ja ärsyttävä luonteinen kun äitinsäkin. Välillä on ihana kun mikäkin ja hyvin menee, välillä taas hyppii silmille että täällä oikein räiskyy. Sai tyttö niin hyvän toikkarin jouluna että äidillä itku pääsi, hienosti oli tsempannu syksyn.

Herra iputtimen kans pyyhkii pelottavan hyvin. Me ei oo muistettu tapella pitkään aikaan, muka rakastettu siitäkin edestä. Onkohan mun luonne liiaksi tasottunu. Pitäs vissiin joku päivä muistaa vittuilla oikein kunnolla jotta sillä menis mun kans hermot niin sais sitten vähän mököttääkin :D

Ei vaan, siinä lyhykäisyydessään... lähden jatkaan siivoomista :)

10.1.2013
iputin
iputin

joo ihan katteeksi käy noin reippaat apulaiset... kyllä meilläkin tosin neiti auttaa sillon ku ite haluaa... sitten lahjonta onkin isompaa luokkaa jos sitä joutuu harjottaan :D

9.1.2013
iputin
iputin

*LEVEÄ KULJETUS* PIIP PIIP PIIP leväperä parkkeerattu :) täällä vanhempi herra kattoo leffaa ja mie oottelen postiaa!!! kohta mennään lenkille ja sit jatkaa pihaleikkejä poikien kanssa :) tästä se taaas lähtee :) tänään nukuttii kerhon ohi :D et nyt on virtaa!!!!

9.1.2013
imppuliina
imppuliina

No nyt minäkii oon täällä... Mitäs tänne, perse levenee ja koko muu akka perässä :D Tekee ihan törkeenä suklaata mieli.. jos sitä illalla kauppaan ittensä hulauttas... tosin mietin että laittasko pullataikinan kohoamaan ja menis sillä välin sit tekeen lumppatyöt... ai soooriiii, te osa laihdutatte XD

Jii, mä just eilen totesin herra iputtimelle että kalenteri näytti että 149 päivää laskettuun aikaan, piruvie kevät menee varmasti nopiaa. Neiti iputintakin lohduttelin että kevät menee aina koulussa nopsaan.

Taivaltaja, voi sulla olla melko tehopakkaukset ne neidit kun eivät saa äitiä rassattua liikkeelle. Muistat nyt huilia ja nyt on sitten vähän lupa passauttaa sitä heilaa ;)

Satumamma, leviät perseet sulla on vaan koko ajan mielessä :D

Janecco, hehee... pinkki pallero... sun pitää sitten vaihtaa kuva kun saat ittees kesäkuntoon, ethän sä voi olla tollanen... :D

9.1.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...