Kellään kokemusta!?!?!?

Eli,mua jäi tosiaan ihmetyttämään aivan älyttömästi,kun kaveri siis epäilee olevansa raskaana välissä tullut kuukautisia ja taas olleet parikuukautta pois-tai ei kuulemma edes muista millon viimeksi on ollut.ajateltiin ekana,että johtunee hänen ylipainostaan ja on lisäksi nyt vielä lihonutkin aikalailla.testit näyttää negaa ja kävikin sitten neuvolassa ja sielä näytti negaa ja olivat kuunelleet dopplerilla ja löytynyt pieni syke,mutta täti oli kadottanut sen ja ei enään löytänyt vaikka oli sitä tovin etsinyt...varasi sitten ajan gynelle ja tää sanoi,että ainakin rv30 olisi jo :O eikä näy hormoonit edes veressä? voisko olla ihan mahdollinen raskaus kyseessä tai onko jollakin kokemusta tai näin käynyt lähipiirissä!?..

8.1.2013
Shamyra
Shamyra

Kaverilla kävi niin et sille selvis jossain rv 20 paremmalla puolella et on raskaana, ja siis toinen raskaus.

Sillä oli jääny menkat pois mut lääkärissä oli kuitattu hormoonihäiriöllä. No onhan se raskaus tietynlainen hormoonihäiriö, joo :D

Oli sit ruvennu kummastelee et tuntuu ku joku myllertäis. Tehny sit testin ja siinä vaiheessa oli kyl näyttäny ihan selkeetä plussaa jo. Ja tuossa kesällä tyttönen syntyikin.

Mut kyllähän noi lääkärit sanoo, et on mahdollista et menkat tulee normisti tai ees suht normisti. Ultraanhan tuossa kaverisi pitäisi kipin kapin suuntia et tietävät mitä sieltä on tulossa.

9.1.2013
misukka
misukka

Hmm.. siis kävikö kaverisi ultrassakin? Siinä ainakin näkyisi onko siellä kohdussa elämää.

8.1.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...