tirjantai-iltaa mammat :)

Mie oon ihan töttöröö ku oon koko päivän paimentanut vaihtareita. Voin vaa kuvitella miten töttöröö ne on :D Nyt tässä ruokaa teen ja uotan että kello on niin paljon että voin laittaa pojat unille X) Kiva ois olla pienemmälläkin porukalla, mutta ku oon oikeesti ihan poikki... ZZzzZZzz... Onkos täällä kettään paikalla?

8.1.2013
riu
riu

iltoja,

mä oon ihan kuitti kans kahden koulupäivän jälkeen. kauhee ajdistus iskee aina kontaktitunneillla ja taas on hemmetisti jutskia kotona tehtäväksi. :(

beibi, älä viitti olla noin innokas, ku mä en oo vieläkään saanu itsestäni irti mitään tänä vuonna. no, eilen olin luistelemassa.

taivaltaja, olitsä lääkärillä jo käyny tuon selän kans? mitä ne sanos? mul oli joulukuussa vähän samantyylistä mut pienemmäs kaavas, ku sai lämpöhoidolla pois ja nyt tuli uusiks, ni lääkäri anto tulehduskipulääkekuurin ja käski venytteleen ja kuntoileen.

ritu, kiva et on mennyt noin helposti totuttautuminen uuteen sänkyyn :)
jii, toi tennis kuullostaa kans kivalta lajilta, eikös teidän poitsu lasketellu myös vai muistanko väärin? mä mietin miten saisin tytön houkuteltua, ku ite haluaisin niiii kovasti mäkeen :)

8.1.2013
Mummy83
Mummy83

hops!

8.1.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...