Huomenna koitetaan neljännen kerran operoida ja ottaa näytteet

,eli aamusta pitäisi Meikkuun mennä pojan kanssa ja kolmannet putket olisi tulossa ja tähystystä nenänieluun ja poskionteloihin ja sitten tärkeimpänä uusi värekarvanäyte. Tämä on nyt tälle syksylle/talvelle neljäs yritys, kun koitetaan operoida. O n ollut hengitys niin huonoa, että eivät ole uskaltaneet nukuttaa ja kaksi aikaa ollaan oltu osastolla hengitystä hoitelemassa (keuhkokuume). Joulukuu oli tosi vaikea hengityksen suhteen. Seitsämänä päivänä ei jouduttu vento-spiralla auttamaan hengitystä.Pakkaset laittoi vinkunan sekä sisään, että uloshengityksessä heti päälle.Sisä-elämää joutui poika paljon viettämään ja sekös pientä kiukuttaakin. Nyt on 45 korvatulehdus päällä ja tarkoituksella syötiin pidempi kuuri, että mahdollisuudet huomisen operaation onnistumisen osalta olisi suuremmat. Limaisuus onkin nyt vähäisempää kuin useampaan kuukauteen. Tänään soitteli keuhkolääkäri ja kiukutteli minulle puhelimessa, että miksi Urholle ei ole edelleenkään aloitettu antibiootto-estolääkitystä. Viimeisimmän osastohoitojakson aikana infektiolääkäri linjas, että ei missäännimessä aloiteta (ainakin 60 antibioottikuuria poika syönyt,suunkautta,lihakseen tai suoneen ja ikää on 2v4kk), että haitat on suurempia kuin hyödyt. Viime talven ja kevään poika söi estolääkitysantibioottia, silti lisänä oli ainakin 2 muuta kuuria joka ikinen kuukausi..eli mitään hyötyä ei siitä ollut+aiheutti 6kk pituisen antibioottiripulin. Nyt keuhkolääkäri haluaisi koittaa sitä toista vaihto-ehtoa, mitä mahdollisuus on. Kiukkus minulle ettei infektiolääkäri tiedä mistään mitään ;D Kaksi rautaista ammattilaista ja molemmat täysin erimieltä tästä hoitolinjauksesta. Pitäkää Urholle peukkuja, että kaikki menee huomenna hyvin ja tällä nukutuskerralla vältyttäisiin vaikealta bakteeri-infektiolta, joka viimeisissä kolmessa operaatiossa ollaan saatu. Ja että tuo värekarvanäyte saataisiin otettua ja idätettyä ja vihdoin 3-4kk päästä saisimme tietää varmuudella onko diagnoosi se jota pelätään, eli synnynnäinen värekarvojen toimintahäiriö..astman, lektiinin puutoksen ja bronkiestasioiden lisäksi.

7.1.2013
tyttö
tyttö

Saatiin kaikki tarvittavat toimenpiteet tiistaina tehtyä ja näytteetkin otettua. Kumpa ne nyt tällä kertaa onnistuisivat. Taas lähtee kiitos ja iso sydän ihanalle omalääkärille, joka ymmärsi kikkailla oikein antibiootin kanssa. Koska kuuri meni vielä 8 pv iltana, niin ei saatu sitä jo perinteeksi muodostunutta "kohtausta" operaatiopäivänä. Eilinenkin meni hyvin, mutta tänään olin tekemässä lähtöä 12 maissa töihin, niin poika aloitti äkinän (hengityksen), ohjeistin miehen venton antamisesta, kuumeen oli mitannut muttei vielä sitä ollut. Sitten oli aloittanut kipuitkun ja päiväunille rauhoittumiseen meni se tunti, kunnes rupes Burana vaikuttamaan. Eli aivan varmana herää päiväunilta kovassa kuumeessa ja hengitysvaikeuksissa..on se kyllä ihme, että aina kun kajotaan noille värekarvapinnoille, niin tulee tosi ärhäkkä bakteeritulehdus :o!

Nyt odottelen soittoa, että lähdenkö pois töistä ja päivystykseen pojan kanssa..johan mä olen tunnin ollutkin täällä. Teen 60%:sta työaikaa ja 3 vk jaksoon mulla on 6 tai 7 työvuoroa ja näistäkin olen 2 tai 3 poissa Urhon tilan takia..harmittaa, vaikka tiedän etten tarpeettomasti pois ole. Komentajakin oli muistanut käskyllä todistaa kaikki poissa-olopäivät lääkärin todistuksella vuoden eteenpäin, vaikkakin KAIKISTA th ja sa päivistä on aina sairaslomatodistus ollutkin!!!Toki paljonhan niitä on ollutkin. No, laput lähetän vastakin ja onneksi tämä huoli poistuu viimeistään maaliskuun lopussa, kun äitiysloma alkaa.

Miehellä olis lauantaina 40v (kamalan vanha :D)juhlat meillä kotona. Se on kutsunut joku 30 vierasta ja pitää sellaset maltilliset mehujuhlat(mies absolutisti). Mun oli tarkotus lähteä nelikon kanssa vanhempieni luokse 150km päähän, mutta nyt en tiedä mikä soppa tästä tulee. Onneksi äidillä vapaa vkl, jotta voin hätätapauksessa viedä 3 isointa sinne hätähoitoon jos osastolle Urhon kanssa taas joudutaan.. mies ei nykyisin kerkiä kavereitaan tapaamaan, eikä muutenkaan ole viimeaikoina etes kerinnyt harrastamaan mitään, joten tärkeetä musta on nyt se ettei hänen tarvitse juhliaan perua..onhan 40v jo PALJON!

10.1.2013
tyttö
tyttö

Hurjaa teidän meno.

Mutta kyllä on peukut ja varpaatkin pystyssä teidän puolesta et onnistuis tutkimus.

8.1.2013
misukka
misukka

Kyllä teijän poika on nimensä veroinen!

Mie toivon että kaikki menee hyvin ja saatte nyt nuo näytteet otettua. Meillä on vähän eri asiassa ollut niin että ihmiset on ihan eri mieltä miten lapsen kaa pitäs toimia, ja siinä onkii vanhemmilla ihmettelemistä :D

8.1.2013
riu
riu

Sanottomaksi vetää. En osaa muuta kuin toivottaa teille voimia ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

8.1.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...