Rotavirusrokotteesta tullut rotavirus

Hei! Onko kellään kokemuksia 2kk vanhan vauvan rotaviruksesta? Mietin vain että kuinka kauan kestää vatsakrampit? Ei ole pitänyt paikkansa että rokotteesta ei voi saada virusta niin tuskin muutkaan ohjeet pitävät paikkansa....

7.1.2013
Tanju13
Tanju13
2 years, 11-month-old toddler

oho.. Onpa teillä ollut oireita! Meillä ei kenellekkään näistä kolmesta rokotteen saaneesta ole tullut mitään oireita, en ainakaan ole huomannut. Ja normaalisti vaipoteltu ja vaipat nakattu ulkoroskiin. Ei kukaan isommistakaan ole saanut mitään oireita.

Kaksi vanhinta on aikanaa sairastanut ite taudin ja se oli kyllä yhtä haipakkaa... Koko ajan valu velli jalkoja pitkin ja yrjö lensi..haju oli karsee ja tauti kesti muistaakseni 9 päivää! :P osmosaalia juotettiin pitkin päivää...muuta ne ei syöneetkään.. hyi mikä tauti!

8.2.2013
ämppis
ämppis

Juu me jouduimme sairaalahoitoon ja nenämahaletkun kanssa meni uusivuosi siellä. Kohta on kaksi viikkoa täynnä rokotteen saannista ja edelleen hieman vatsan väänteitä, mutta ei mitään verrattuna alku oireisiin. Haittaavat vain nukkumista. Hyvä tietää että kohta helpottaa!

8.1.2013
Tanju13
Tanju13
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...